Nieuws - Voetbalvereniging RKVV Erp

Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

Erp komt met een verdiend punt terug uit Leiden

21 maart 11:15  Op het programma stond een verre uitwedstrijd tegen FC Boshuizen uit Leiden. Erp trad in nagenoeg dezelfde formatie aan als een week eerder. Vanwege een schorsing was alleen Bob van den Berg er niet bij. Zijn plek werd overgenomen door Max de Jong. Het werd een echte vechtwedstrijd waarin Erp met een prima resultaat terug de bus in stapte.meer »


De Grootmeesters presenteert nieuw tenue Erp 1

13 maart 19:30  De Grootmeesters heeft zich tot en met 2027 verbonden als hoofdsponsor van RKVV Erp. Daar zijn we als vereniging ontzettend blij mee. En dus stonden we daar afgelopen zondag bij stil.meer »

486x gelezen

Erp pakt de volle winst tegen DOSKO dankzij hattrick van Joep.

13 maart 19:15  Vandaag speelde Erp de belangrijke wedstrijd tegen DOSKO uit Bergen op Zoom. Immers bij winst blijft Erp bovenin meedraaien en bij verlies komt Erp in de middenmoot. meer »


Erp lijdt terechte nederlaag in Goirle

6 maart 21:15  Erp wilde zich na de nederlaag tegen Nemelaer graag revancheren en met een overwinning de aansluiting met de bovenste plekken behouden. In Goirle trad het aan tegen VOAB dat voorafgaand aan de wedstrijd vijf punten onder Erp stond. Het werd opnieuw een lastige pot waarin aan het kortste eind getrokken zou worden.meer »


Erp 7 speelt absolute kraker

6 maart 18:15  Al vanaf de eerste speeldag staat de ploeg van topcoach Peeke Claasse al bovenaan. Echter kwam er na 7 overwinningen op rij zand in de motor van Erp 7. De eerste nederlaag (7-2) tegen concurrent Boekel Sport 5 was in speelronde 8 een feit. Een wedstrijd waarin de Boekelaren nogal wat hulp kregen van hogere machten. En deze nederlaag dreunde nog even door. Want de wedstrijd er na tegen laagvlieger Keldonk werd ook verloren. Gelukkig herpakte de ploeg zichzelf en staat Erp 7 na overwinningen tegen SCMH, Blauwgeel en Gemert toch nog bovenaan. Echter met een verschil van slechts 2 punten en dat betekent dat zondag het absolute topduel tegen Boekel Sport 5 op het programma staat. meer »

224x gelezen

12 maart: viva la Mexico dames 1 kantine take-over

28 februari 21:15  Esposo y esposa! Ja ja, 12 maart is het eindelijk zover! Het mooiste feestje van het jaar, want de chica’s van RKVV Erp zullen de kantine overnemen; Vi va la Mexico!! 🇲🇽💃🏼☀️ meer »

197x gelezen

Reünie 40 jaar meiden/dames voetbal bij RKVV Erp

28 februari 21:00  Op vrijdag 21 april organiseren wij een reünie voor alle (oud) meisjes, dames, leiders, trainers, vlaggers en alle andere die bij het damesvoetbal betrokken zijn of zijn geweest. (vanaf 18 jaar). Als je iemand kent geef het door zo dat we zo veel mogelijk mensen bereiken. meer »

722x gelezen

Geflatteerde nederlaag voor Erp in strijd om koppositie

27 februari 19:15  Na twee overwinning op rij ging Erp vol goede moed naar Haaren voor de wedstrijd tegen koploper VV Nemelaer, de ploeg van Erps aanstaande trainer Theo van Geffen. In Haaren wachtte een mooi affiche en stond de bovenste plek van de ranglijst op het spel. Helaas werd het een middag om snel te vergeten. meer »


Erp 1 pakt wederom drie punten

13 februari 19:45  Erp begon vandaag in een redelijk vertrouwde opstelling, maar nog zonder Roy, Emiel, Youri en Daan. Erp begon voortvarend aan de wedstrijd en was in het eerste half uur de betere. Joep kreeg een paar mogelijkheden, zonder dat de keeper van Sarto in moeilijkheden werd gebracht.meer »


Erp 2 aan kop in tweede periode, Kevin van de Laar leidt topscorer klassement

13 februari 19:45  Erp 2 aan kop in tweede interne periode. Kevin van de Laar slaat flink gat aan kop van het clubtopscorer klassement.meer »

389x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!