Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

Topcover neemt stokje over als sponsor de Veteranen

Vandaag, 17 oktober 19:30  Arlo Simon, eigenaar en tevens speler van onze veteranen neemt met zijn bedrijf Topcover het stokje over als sponsor van onze veteranen. meer »

4x gelezen

Vrijwilligers kunnen dit weekend clubjas ophalen!

15 oktober 17:30  Yes, onze prachtige nieuwe clubjassen voor onze vrijwilligers zijn binnen. Dat betekent dat iedereen die gepast heeft zijn of haar jas kan komen ophalen dit weekend.meer »

113x gelezen

Erp mist scherpte en verliest tegen EFC

11 oktober 19:45  Erp startte vandaag zonder de geblesseerde Youri Vissers. Voor de rest was er weinig verandert aan de opstelling vergeleken met vorige week. Daarmee is ook bijna alles gezegd wat overeen kwam met vorige week.meer »


JO11-1 heeft met Timbor een nieuwe sponsor gevonden

11 oktober 19:30  Ze staan er weer helemaal top op! Onze JO11-1 heeft namelijk een gloednieuw shirt waarmee ze dit seizoen gaan vlammen op het voetbalveld. Een shirt dat is gesponsord door Timbor Bouwbedrijf.meer »

201x gelezen

Stem NU op onze club voor Rabo Clubsupport

6 oktober 19:45  Help jij onze club om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor de Rabo ClubSupport? Vanaf 4 oktober kun jij weer stemmen op onze club. En dat is belangrijk want hoe meer stemmen, hoe meer geld wij kunnen ontvangen voor ons doel.meer »

89x gelezen

Bekijk hier de agenda voor de ALV op 28 oktober

5 oktober 19:30  Op donderdag 28 oktober vind de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in onze kantine. Bekijk hieronder alvast de agenda. meer »

96x gelezen

Erp wint overtuigend van Brabantia

4 oktober 19:30  Erp 1 heeft afgelopen zondag na bijna een jaar weer (door corona) een overwinning geboekt in de Eerste Klasse C. In Eindhoven speelde de ploeg van Jurgen van Wanrooij een prima pot tegen Brabantia die met 0-2 gewonnen werd. Yoeri Vissers en Joep Offermans waren de doelpuntenmakers. meer »


Column | Zonder arbiter kun je fluiten naar de wedstrijd

2 oktober 19:45  Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal. Zonder arbiter kun je fluiten naar de wedstrijdmeer »

168x gelezen

De komende weken worden de teamfoto's gemaakt

28 september 21:00  Eindelijk mogen en kunnen we weer teamfoto's maken. Altijd een leuke herinnering voor later. En ook dit jaar hebben we een topfotograaf kunnen regelen in de vorm van Jos Verkuilen. De jeugd is zaterdag 2 en 9 oktober aan de beurt. De senioren worden op 3, 10 en 31 oktober op de gevoelige plaat gezet. Hieronder vindt je de tijden per team met daarbij ook de instructies. We vragen iedereen om op tijd te komen! meer »

258x gelezen

Erp speelt eerste competitiewedstrijd gelijk tegen SC Woezik

27 september 20:00  Erp speelde vandaag de eerste competitiewedstrijd tegen Woezik uit Wijchen. Erp startte met de volgende spelers: Dennis van Ballegooij, Rens van de Steen, Ruud Haneberg, Koen van Deursen, Bob van de Berg, Roy Verhagen, Knud van de Heuvel, Youri Vissers, Luuk van de Steen, Joep Offermans en Rob van Rijbroek.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!