Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

De jeugd begint weer met voetballen

9 januari 16:15  We hopen dat ondanks de lockdown iedereen een leuke vakantie heeft gehad en weer uitkijkt naar een sportieve tweede seizoenshelft. meer »

336x gelezen

Fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

20 december 19:15  We willen al onze fantastische vrijwilligers, sponsoren, leden en supporters bedanken voor de steun in dit rare afgelopen jaar. Hopelijk kunnen we elkaar weer snel, veilig en gezond ontmoeten op onze mooie club. RKVV Erpmeer »

144x gelezen

Erp 10 heeft nieuwe shirtsponsors

10 december 16:30  Al tijdens het vorige seizoen zijn EG-projecten en C. van Schaijk Dak & Montagewerken begonnen als shirtsponsor van Erp 10. De corona crisis heeft ons allen parten gespeeld waardoor het niet eerder mogelijk was om de teamfoto met de sponsors te maken. meer »

369x gelezen

Uit de bestuurskamer: oktober en november

10 december 16:15  Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de zaken die spelen rondom de club. Daarom hebben we ook van de maanden oktober en november weer een kleine samenvatting gemaakt van het reilen en zeilen.meer »

331x gelezen

Vloerenbedrijf Van Rijbroek verlengt sponsorcontract

10 december 16:15  Namens sponsor Vloerenbedrijf Van Rijbroek heeft Mike van Rijbroek het sponsorcontract met RKVV Erp verlengd. Van Rijbroek is actief in de woning- en utiliteitsbouw en renovatie- en transformatieprojecten. Zij maken gietdekvloeren, zwevende vloeren en zandcementvloeren voor rijwoningen en appartementen, voor kantoren, ziekenhuizen en scholen: voor ieder project hebben zij de oplossing in huis. meer »

190x gelezen

Gedeeltelijke doorgaan van wedstrijden in het aanstaande weekend

30 november 19:00  De maatregelen om het aantal coronabesmettingen te laten afnemen blijven elkaar opvolgen. Uitgangspunt van de KNVB is hierbij: voetballen (bewegen) is en kan gezond. De KNVB wil er daarom alles aan doen om zoveel mogelijk te blijven voetballen in competitieverband, mits dit medisch verantwoord is want als er niet voldoende getraind kan worden, dan levert het spelen van (alleen) wedstrijden vroeg of laat blessures op. Verder moeten we ook rekening houden met een ordentelijk competitieverloop én de extra druk op de verenigingen. meer »

522x gelezen

Veel jeugdvoetbal kan door blijven gaan

30 november 19:00  De KNVB heeft besloten dat er voor de categorie B jeugd de wedstrijden door mogen gaan in het aankomend weekend. En dat is natuurlijk goed nieuws. meer »

289x gelezen

Erp verliest clash der middenmoters van Best Vooruit

29 november 22:00  Op een akelig leeg Sportpark De Leemkuilen in Best waar door de coronamaatregelen geen toeschouwers welkom waren speelde Erp afgelopen zondag een clash der middenmoters. Tot zondag stond Best Vooruit in verliespunten een punt achter op Blauwwitten en kon Erp dus over deze ploeg heengaan op de ranglijst. Helaas zat er dit gezien de gehele wedstrijd niet echt in en werd de ploeg met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.meer »


Supporters komende weken niet welkom op Sportpark Den Uil

19 november 18:45  De geldende coronaregels en protocollen maken het niet mogelijk dat supporters en belangstellenden van wedstrijden van RKVV Erp de komende weken worden toegelaten op sportpark Den Uil in Erp.meer »

400x gelezen

De kantine is op donderdagen gesloten

17 november 22:00  In verband met de huidige coronamaatregelen is het helaas op donderdag de kantine gesloten. Natuurlijk hopen we iedereen snel weer te kunnen ontvangen.

283x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!