Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

Drie punten voor Erp na sterke eerste helft tegen 't Zand.

28 november 14:45  Na de thuisnederlaag van vorige week tegen Kruisland wilde Erp zich weer herpakken met een drie punter. Dit moest gaan gebeuren tegen SC 't Zand uit Tilburg, een voor Erp bekende tegenstander.meer »


Rookvrij tijdens jeugdactiviteiten

21 november 20:30  Vanaf 1 januari 2023 is er een rookverbod van kracht op sportpark Den Uil tijdens de jeugdwedstrijden op zaterdag. meer »

112x gelezen

10% korting voor RKVV ERP leden tijdens ‘Sport is a Gift’

21 november 19:45  Intersport Superstore Uden is een van onze sponsors. Daarnaast zijn ze ook de “official supplier” van onze vereniging. Vanuit deze samenwerking willen ze ook de individuele leden een persoonlijk voordeel bieden.meer »

54x gelezen

Erp verliest van beter SC Kruisland in een slechte wedstrijd.

21 november 15:45  Ook vandaag weer een nieuwe onbekende tegenstander SC Kruisland uit Kruisland. Dit kleine plaatsje ligt in het westen van Brabant. meer »


Rectificatie aanpassing contributie seizoen 2022-2023

17 november 15:45  In het artikel van de ledenvergadering op de clubpagina van de Erpse Krant is abusievelijk opgenomen dat de contributie voor het seizoen 2022-2023 niet zal worden verhoogd. Hiermee is bedoeld dat de contributie als gevolg van de oplopende energiekosten niet verhoogd zal worden. De contributie zal, zoals eerder door de ledenvergadering is besloten, met het jaarlijkse prijsindexcijfer voor consumentenprijzen worden verhoogd. De nieuwe contributies zullen de komende weken worden geïncasseerd. RKVV Erpmeer »

87x gelezen

Speel mee met de RKVV Erp WK Pool

16 november 7:00  Beste Blauwwitters, het WK voetbal gaat bijna van start. En wat is een WK zonder een voetbalpool? Juist! En daarom organiseren we dit jaar de enige echte WK voetbalpool. Meedoen is simpel! Registreer jezelf via de link hieronder. Lees de spelregels en poolen maar! Meld je aan voor zondag 16:00 uur. meer »

428x gelezen

VOG's zijn aangevraagd

15 november 18:00  Vandaag zijn de VOG’s (verklaring omtrent gedrag) aangevraagd voor iedereen die met de jeugd werkt. Dit is een verplichting vanuit de overheid, hierbij zijn de VOG's uiterlijk 3 jaar geldig. Nu voor alle jeugdleiders en trainers deze gelijktijdig aangevraagd zijn, krijgt iedereen die in aanmerking komt ter bevestiging een mail van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

419x gelezen

Problemen bij het betalen van de contributie

14 november 19:30  Binnenkort wordt de contributie voor alle leden van RKKVV Erp geïncasseerd. Heeft u (tijdelijk) problemen met het betalen van de contributie o.a. vanwege de sterk gestegen energielasten? U hiervoor contact opnemen met een van de vertrouwenscontactpersonen van RKVV Erp via het e-mailadres meldpunt@rkvverp.nl. Een van de vertrouwenscontactpersonen zal dan met u contact opnemen. Zij zullen het verzoek met u verder in behandeling nemen. De afhandeling van uw verzoek zal geheel anoniem binnen de vereniging afgehandeld worden.

170x gelezen

Terugblik op ledenvergadering en erelidmaatschap voor Ton van Zutphen

13 november 20:30  De ledenvergadering van RKVV Erp stond afgelopen donderdag vooral in het teken van de toekomst. Naast de gebruikelijke jaarverslagen waarin nog even terugblikten op het 75-jarige jubileum van de vereniging en waren het vooral de nieuwe ontwikkelingen die onder de aandacht werden gebracht.meer »

199x gelezen

Erp 1 naar de tweede plek door overwinning op Eindhoven

13 november 19:45  Dat Erp 1 het seizoen geweldig is begonnen mag een understatement zijn. En dit werd vorige week nog maar eens onderstreept na een heerlijke overwinning op koploper Best Vooruit. Afgelopen zondag stond een nieuwe kraker op het programma tegen FC Eindhoven AV. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!