Nieuws - Voetbalvereniging RKVV Erp

Nieuws

Nieuws

10 december: Jingle Bal!

6 december 18:30  Dames en heren, het is weer bijna zo ver. Nu Koning Winter en de Kerstman het land langzaam maar zeker binnentreed weet iedereen wel hoelaat het is. De winterstop komt er namelijk aan. Voor sommige zeer gewenst, voor andere zeer vervelend. Maar een ding is zeker. We kunnen het voetbaljaar en de 1ste seizoenshelft niet afsluiten zonder een knallende afsluiter. En dat gaan we doen met een grandioos kerstfeest maar dan net iets anders. 10 december staat namelijk in het teken van de Jingle Bal!meer »

219x gelezen

Voorbeschouwing Erp 1 - V.V. Moerse Boys 1

6 december 18:15  Aanstaande zondag neemt Erp 1 het op tegen Moerse Boys, deze ploeg is afkomstig uit het Brabantse Zundert.meer »


De JO12-1 dendert door en is een echt team aan het worden

6 december 17:00  Fase 2 van de competitie zit er bijna op. Tot zover maar één verlieswedstrijd (4-3) tegen DAW uit Schaijk. Ook daar werd met vlagen goed gevoetbald, maar helaas beloonden we onszelf niet met een overwinning. meer »

88x gelezen

Erp beleefde offday tegen SC 'T Zand

4 december 17:00  Rond de klok van 14:00 klinkt het eerste fluitsignaal over het bijveldje op de ‘bijstervelden’ er werd op deze steenkoude middag niet op het hoofdveld gespeeld, want dat zou onveilig zijn voor de spelers?meer »


Het dubbeltje valt voor de 17-1 wederom de verkeerde kant op

4 december 17:00  Zaterdag nam de 17-1 het op tegen de 17-1 van Avesteyn. Het beloofde een titanenstrijd te worden tussen veel kameraden van elkaar. Avesteyn staat weliswaar hoger gepositioneerd op de ranglijst, maar de Erpse ploeg is extra gemotiveerd om van deze ploeg te winnen! meer »

148x gelezen

Tussenstanden interne periodes jeugd

4 december 16:15  Sinds dit jaar wordt ook bij de jeugd de interne periodes gemonitoort. Hieronder zien hoe de teams ervoor staan in de interne periode.meer »

255x gelezen

IN MEMORIAM: MARTIEN VAN LEUKEN

2 december 16:30  Ons bereikte het bericht van het overlijden van ons lid en vrijwilliger Martien “Tinus” van Leuken.meer »

231x gelezen

Café Partycentrum Van Haandel steekt Erp 2 in het nieuw

30 november 15:45  Café Partycentrum Van Haandel, een begrip in Erp en omstreken, is al jarenlang de shirtsponsor van Erp 2 en heeft het contract wederom verlengd. meer »

488x gelezen

Erp 7 pakt eerste interne periode, drie leiders topscorersklassement

29 november 19:15  De eerste interne periode zit er op. Met 15 punten uit 7 wedstrijden heeft Erp 7 de eerste periode binnen. Daarnaast gaan Manon Biermann, Tom Ceelen en Thom van de Rakt met 7 doelpunten samen aan kop als clubtopscorer. meer »

433x gelezen

Erp pakt drie punten na remontada tegen SV TOP

27 november 21:30  Het is zondag 26 november 2023, als Erp 1 het op een koude herfstachtige middag opneemt tegen SV Top uit Oss, de ploeg is goed gestart aan de competitie. Erp heeft weliswaar maar een paar punten, toch bieden de spelers van Theo aan elke tegenstander veel tegenstand. Vandaag moet er gewonnen worden, om naar boven te kunnen gaan kijken.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!