Nieuws

Nieuws

JO9-3 met veel spelvreugde naar een ruime overwinning!

19 september 21:15  Eindelijk is het dan zover. Erp JO9-3 mag ook aan het seizoen 2022-2023 beginnen. Tegen Rhode JO9-5 worden de eerste speelminuten van dit seizoen gemaakt.

127x gelezen

Maak kennis met Walking Sports voor 50-plussers

19 september 21:15  Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren. KBO afdeling Erp-Keldonk-Boerdonk, de voetbalverenigingen van Erp, Keldonk en Boerdonk, de korfbalvereniging en de tennis-padelvereniging hebben de handen ineen geslagen om meer senioren in beweging te krijgen en te blijven bewegen.meer »

159x gelezen

Seizoensopening 25 september: Super Sunday!

17 september 20:45  Yes, eindelijk! De competitie gaat beginnen. En dat moet natuurlijk gevierd worden in onze geliefde kantine. We trappen daarom op 26 september het voetbalseizoen ofwel het kantineseizoen officieel af met een Super Sunday!meer »

237x gelezen

Inschrijven kantine take-over tijdens Super Sunday

16 september 15:30  Ook dit jaar komt de contactcommissie terug met het Kantine Take Over concept. De opzet is simpel: ieder seniorenteam krijgt de kans om een onvergetelijk kantinefeest te organiseren. En zoals het een voetbalclub betaamd nemen de teams het onderling tegen elkaar op en gaat een team er vandoor met de titel: kantine team van het jaar.meer »

126x gelezen

Stem nu op RKVV Erp voor Rabo Clubsupport

15 september 20:15   Beste leden van RKVV Erp: Stemmen op Rabo clubsupport is gestart. Je kunt van maandag 5 september tot en met 27 september online stemmen op onze club. Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen en hiervoor heb je als het goed is een email ontvangen om te kunnen stemmen. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen of stichtingen. meer »

57x gelezen

In memoriam: Frans Versteegden

13 september 18:00  Onlangs bereikte ons het bericht dat na een kortstondig ziektebed op 75-jarige is overleden ons oud bestuurslid Frans Versteegden. Frans is van 1971 – 1974 bestuurslid van RKVV Erp geweest. Frans stond bekend vanwege zijn relaxte visie en zienswijze. Hij werd gezien als vernieuwer op voetbaltechnische onderdelen. Zelf geen groot voetballer maar speelde jaren in verschillende teams van onze vereniging. Wij wensen zijn familie veel sterkte bij dit voor hen zo dierbare verlies. RKVV Erp

479x gelezen

Kom je kwijtgeraakte kleding ophalen

12 september 15:45  Bij RKVV Erp blijven regelmatig kledingstukken achter. Deze worden bewaard in de materiaalruimte. Inmiddels is het zoveel dat we er vanaf moeten. Ben je iets verloren dan kun je in de materiaalruimte kijken of jou eigendom daarbij zit. We bewaren wat we nu hebben tot 1 oktober daarna brengen we overgebleven kleding naar de kledingcontainer.

50x gelezen

JO15-1: Onwennige en bemoedigende start van het seizoen

12 september 13:45  Erp JO15-1 vs Boekel Sport JO15-1 Ze zijn weer los!! Het seizoen 2022-2023 is begonnen. Met een onvervalste derby heeft Erp JO15-1 deze nieuwe voetbaljaargang afgetrapt. meer »

108x gelezen

Wijzigingen binnen de jeugdcommissie

10 september 18:15  Dit weekend gaan de wedstrijden weer van start. Niet alleen de teams zijn dit jaar gewijzigd ook binnen de jeugdcommissie zijn er wat wijzigingen. meer »

259x gelezen

Afspraken clubjacks vrijwilligers

10 september 18:00  RKVV Erp vindt het heel belangrijk dat haar vrijwilligers goed herkenbaar zijn voor bezoekende partijen maar ook voor de spelers, de ouders en de toeschouwers op ons sportpark.meer »

125x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!