Nieuws

Nieuws

Erp 1 heeft geen kind aan Rhode

25 oktober 19:00  Een 6-punten wedstrijd, zo konden we het duel tegen Rhode wel beschrijven. Winst betekende aanhaken bij de middenmoot. Bij een nederlaag moest er echt naar bekeken gekeken gaan worden. Met dit gegeven in het achterhoofd reisde Erp af naar Sint-Oederode. Onder de stralen van een heerlijk najaarszonnetje floot scheidstrechter Koster om half 3 voor de aftrap. meer »


Erp 1.0 maakt hoge verwachtingen waar en bekert verder!

25 oktober 18:45  Zondag 24 oktober 2021 was het eindelijk zo ver. De belangrijke bekerwedstrijd tussen Erp 1.0 en het Pools gekleurde Rood-Wit 9 op Sportpark Den Uil. De coach van Erp 1.0, Peeke Claasse, had er alles aan gedaan om zijn selectie zo compleet mogelijk te hebben.meer »


Bekijk hier de agenda voor de ALV op 28 oktober

24 oktober 19:30  Op donderdag 28 oktober vind de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in onze kantine. Bekijk hieronder alvast de agenda. meer »

128x gelezen

31 oktober: Deutsche Mittag

22 oktober 19:00  Iedereen von das voetbalclub kijkt er al weer twee jaar naar aus. Op 31 oktober is het gelukkig weer zo ver, das traditionele Deutsche Mittag! Na de ongekend gezellige editie van afgelopen seizoen belooft het ook deze keer weer wunderschön te worden.meer »

103x gelezen

Scheidsrechtersopleidingen

22 oktober 18:45  Het nieuwe seizoen is alweer een paar manden onderweg. We voetballen weer ieder week. Maar om alle wedstrijden te voorzien van een gediplomeerde scheidsrechter is een probleem aan het worden. Zowel bij KNVB als bij RKVV Erp is er een behoorlijk percentage dat gestopt is met het leiden van wedstrijden.meer »

86x gelezen

Extra mogelijkheid om een clubjas op te halen!

22 oktober 17:30  Al heel veel vrijwilligers hebben een clubjas opgehaald, supergaaf natuurlijk. Maar nog niet iedereen is inmiddels voorzien. Daarom is er dit weekend een extra mogelijkheid om de jas op te halen! Dit kan aanstaande zaterdag (23 oktober) van 10:00 tot 12:00 uur en zondag (24 oktober) van 10:00 tot 12:00 uur in de bestuurskamer . Vergeet hierbij ook niet de €20,- borg in contanten mee te nemen. meer »

191x gelezen

Wijziging contributie innen met ClubCollect

20 oktober 12:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. meer »

101x gelezen

Voetbalpassie van Albert Heijn levert €731,60 op

18 oktober 21:00  De afgelopen maand heeft Albert Heijn met Voetbalpassie een gave winkelactie gehouden om amateurclubs in het voetbal financieel te ondersteunen. Doormiddel van het sparen van voetbalpassie punten konden klanten geld op halen voor zijn of haar favoriete amateurclub. En wij kunnen zeggen dat jullie massaal mee gespaard hebben voor onze club. Want namens Albert Heijn Erp hebben wij een cheque uitgereikt van €731,60. meer »

97x gelezen

Erp 1.0 speelt (inter)nationale bekerwedstrijd

18 oktober 21:00  Na twee overwinningen tegen respectievelijk Udi en Volkel en een verliespartij tegen Boekel heeft Erp 1.0 zich op overtuigende wijze geplaatst voor de 2e ronde van de (inter)nationale beker (kleine kanttekening: Boekel werd uit de beker gegooid). In de 2e ronde treft Erp 1.0 het Pools getinte Rood-Wit uit Helmond.meer »


Erp laat in 10 minuten wedstrijd tegen Nemelaer uit handen glippen

18 oktober 20:30  Erp begon de wedstrijd tegen Nemelaer met het mes tussen de tanden. Op Sportpark De Walzaad in Haaren zette Ruud Delisse de Blauwvossen dan ook al na 6 minuten op voorsprong door een corner van Knud binnen te werken met het hoofd. Ook in de fase hierna zette Erp de tegenstander meteen onder de druk. Ondanks dat het geen gigantische mogelijkheden opleverde zorgde het er zo wel voor dat de tegenstander nauwelijk gevaarlijk werd. De grootste mogelijkheid in het eerste bedrijf kwam wel op naam van Erp. Na een goede actie van Emiel van der Sanden werd het doel door hem onder vuur genomen, helaas geen deze bal net over. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!