Nieuws - Voetbalvereniging RKVV Erp

Nieuws

Nieuws

Erp doet sportieve plicht tegen Nemelaer

30 mei 20:45  Erp startte vandaag met o.a. Dieuwe van der Heijden en Emiel van der Sanden. Beiden stoppen na dit seizoen met het voetbal in de selectie van Erp. Ook voor Ruud Hanenberg, Koen van Deurzen, Bob van de Berg en Joep Offermans was het vandaag (voorlopig) de laatste wedstrijd voor Erp 1.meer »


Erp 2 wint 3de interne periode, Kevin van de Laar eindigt op 64 doelpunten

30 mei 20:45  Erp 2 wint de derde en laatste interne periode. Kevin van de Laar eindigt op een geweldig aantal van 64 doelpunten.meer »

317x gelezen

Winnende lotnummers Erp - Nemelaer

29 mei 21:45  Afgelopen zondag zijn per ongeluk de lotnummers voor de gevulde boodschappentas en de wedstrijdbal niet omgeroepen tijdens de rust. Het winnende lot voor de wedstrijdbal is 4570 en het winnende lot voor de gevulde boodschappentas is 4684. Winnaars kunnen zich melden bij onze penningmeester door een mail te sturen naar penningmeester@rkvverp.nl.

179x gelezen

Een nieuw tablet voor onze scheidsrechters

28 mei 20:00  Met dank aan Remco De Lange Wendels, 1 van onze sponsors en zelf ook één van onze clubscheidsrechters, kunnen de scheidsrechters nu op een meer professionele manier de digitale wedstrijdformulieren bekijken en afwerken. meer »

203x gelezen

Laatste informatie jeugdkamp 2023

25 mei 10:00  Over iets meer dan een week staat het jeugdkamp weer op punt van beginnen. Om zo goed mogelijk voorbereid naar het sportpark te komen, hebben wij voor jullie een checklist gemaakt. Hier vind je alles wat je wel én niet mee moet nemen naar het kamp. Lees deze dus goed door. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor volgend weekend. Meer informatie hierover vind je onder de checklist. We gaan er weer een prachtig weekend van maken met zijn allen!meer »

729x gelezen

Seizoensafsluiting G.E.K. was fantastisch

23 mei 20:45  Wat een fantastische zondag was het. Het Groots Erps Kampioenenbal bleek een schot in de roos. Mede door het fantastische weer, het publiek dat in grote getallen is gekomen, de top barbediening en natuurlijk de kampioenen Erp 2, Erp 4, Erp 7 en dames 1 werd het een feest om nooit te vergeten. meer »

361x gelezen

Erp Dames 1 kampioen

23 mei 20:00  Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. Na een lange en zware strijd was het die-day voor Erp Dames 1. Een overwinning met minimaal 3 doelpunten verschil was voldoende. En in deze missie slaagden zij met vlag en wimpel.meer »

333x gelezen

Speler, Rookies en Topscoorder van het jaar gehuldigd tijdens seizoensafsluiting

23 mei 19:15  Onder het genot van een heerlijk zonnetje stond afgelopen zondag in het teken van de seizoensafsluiting voor de senioren. Op een fantastisch druk Sportpark D'n Uil genoten alle teams en trouwe blauwwitters van een meer dan gezellige middag / avond.meer »

223x gelezen

Erp 2 sleept de titel als ‘echte mannen’ binnen!

19 mei 15:00  Het is maandagochtend rond een uur of negen wanneer spelers en staf van Erp 2 zijn ontwaakt en in volle euforie alweer aan het werk zijn en er nog enkele op één oor liggen. In volle euforie vanwege het puntje dat op zondag vanuit Someren mee naar Erp genomen is, waardoor de mannen van Luuk Verkuijlen op pole-position liggen om de titel een week later in eigen huis binnen te hengelen. Die euforie bleek te voorbarig en sloeg over in onzekerheid en spanning wanneer niet veel later de groepsapp ontploft. Via een, op Whatsapp doorgestuurd, Twitter bericht krijgen de spelers te horen dat de 1-1 eindstand door de KNVB is geschrapt. Een dikke vette aderlating en plots is daar dan toch die maandagochtend-kater. meer »


Mannen van JO11-2 schrijven historie

19 mei 9:30  Het is zaterdagochtend 09:15, de jongens van de JO11-2 verzamelen bij het clubhuis, om vervolgens af te reizen naar Schijndel, waar het hongerige Schijndel wacht.meer »

502x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!