Nieuws - Voetbalvereniging RKVV Erp

Nieuws

Nieuws

Na vier jaar wachten was het jeugdkamp weer een ouderwets succes!

Gisteren, 6 juni 9:00  Afgelopen weekend was het na vier jaar eindelijk weer zo ver, het jeugdkamp! Drie dagen vol voetbal, spel, plezier en weinig slaap. De voetballers en voetbalsters van de JO10 tot en met de JO15 hebben weer genoten van een geweldig weekend!meer »

200x gelezen

Jeugdafsluiting seizoen 2022-2023

5 juni 20:30  Zaterdag 20 mei was de jaarlijkse afsluiting van het seizoen voor de jeugd. Dankzij het mooie weer hebben we kunnen genieten van een aantal mooie wedstrijden tussen de ouders en de kinderen. Ook dit jaar was de strijd heftig en het lijkt wel of dat steeds minder ouders van hun kinderen willen winnen. Hiervoor worden de mooiste acties, trukendozen en reddingen gepleegd. Ook fantastisch om te zien hoe de kinderen van deze wedstrijden genieten. meer »

141x gelezen

Jesse Deckers mag wedstrijden fluiten in hogere categorieën!

5 juni 20:30  Nadat vorig jaar Mark van Helvoort succesvol de scheidsrechter cursus had gevolgd, was het dit jaar weer tijd voor nog een aanwinst. Jesse Deckers meldde zich aan. Jesse heeft vorig seizoen de pupillen scheidsrechter cursus op een succesvolle wijze afgerond en wat ervaring opgedaan bij de JO-11 wedstrijden op een half veld. Om wedstrijden in de hogere categorie te leiden is dan de volgende stap de vereniging scheidsrechters cursus. meer »

201x gelezen

Winnende lotnummers Erp - Nemelaer

29 mei 21:45  Afgelopen zondag zijn per ongeluk de lotnummers voor de gevulde boodschappentas en de wedstrijdbal niet omgeroepen tijdens de rust. Het winnende lot voor de wedstrijdbal is 4570 en het winnende lot voor de gevulde boodschappentas is 4684. Winnaars kunnen zich melden bij onze penningmeester door een mail te sturen naar penningmeester@rkvverp.nl.

195x gelezen

Een nieuw tablet voor onze scheidsrechters

28 mei 20:00  Met dank aan Remco De Lange Wendels, 1 van onze sponsors en zelf ook één van onze clubscheidsrechters, kunnen de scheidsrechters nu op een meer professionele manier de digitale wedstrijdformulieren bekijken en afwerken. meer »

207x gelezen

Laatste informatie jeugdkamp 2023

25 mei 10:00  Over iets meer dan een week staat het jeugdkamp weer op punt van beginnen. Om zo goed mogelijk voorbereid naar het sportpark te komen, hebben wij voor jullie een checklist gemaakt. Hier vind je alles wat je wel én niet mee moet nemen naar het kamp. Lees deze dus goed door. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor volgend weekend. Meer informatie hierover vind je onder de checklist. We gaan er weer een prachtig weekend van maken met zijn allen!meer »

739x gelezen

Erp Dames 1 kampioen

23 mei 20:00  Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. Na een lange en zware strijd was het die-day voor Erp Dames 1. Een overwinning met minimaal 3 doelpunten verschil was voldoende. En in deze missie slaagden zij met vlag en wimpel.meer »

334x gelezen

Speler, Rookies en Topscoorder van het jaar gehuldigd tijdens seizoensafsluiting

23 mei 19:15  Onder het genot van een heerlijk zonnetje stond afgelopen zondag in het teken van de seizoensafsluiting voor de senioren. Op een fantastisch druk Sportpark D'n Uil genoten alle teams en trouwe blauwwitters van een meer dan gezellige middag / avond.meer »

228x gelezen

Mannen van JO11-2 schrijven historie

19 mei 9:30  Het is zaterdagochtend 09:15, de jongens van de JO11-2 verzamelen bij het clubhuis, om vervolgens af te reizen naar Schijndel, waar het hongerige Schijndel wacht.meer »

510x gelezen

Belangrijke data voor de jeugd

17 mei 8:30  Het einde van het seizoen komt weer langzaam in zicht en dat betekent dat het belangrijk is dat alle jeugdleden rekening houden met onderstaan data.meer »

277x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!