Nieuws

Nieuws

Gedeeltelijke doorgaan van wedstrijden in het aanstaande weekend

30 november 19:00  De maatregelen om het aantal coronabesmettingen te laten afnemen blijven elkaar opvolgen. Uitgangspunt van de KNVB is hierbij: voetballen (bewegen) is en kan gezond. De KNVB wil er daarom alles aan doen om zoveel mogelijk te blijven voetballen in competitieverband, mits dit medisch verantwoord is want als er niet voldoende getraind kan worden, dan levert het spelen van (alleen) wedstrijden vroeg of laat blessures op. Verder moeten we ook rekening houden met een ordentelijk competitieverloop én de extra druk op de verenigingen. meer »

277x gelezen

Veel jeugdvoetbal kan door blijven gaan

30 november 19:00  De KNVB heeft besloten dat er voor de categorie B jeugd de wedstrijden door mogen gaan in het aankomend weekend. En dat is natuurlijk goed nieuws. meer »

195x gelezen

Supporters komende weken niet welkom op Sportpark Den Uil

19 november 18:45  De geldende coronaregels en protocollen maken het niet mogelijk dat supporters en belangstellenden van wedstrijden van RKVV Erp de komende weken worden toegelaten op sportpark Den Uil in Erp.meer »

319x gelezen

De kantine is op donderdagen gesloten

17 november 22:00  In verband met de huidige coronamaatregelen is het helaas op donderdag de kantine gesloten. Natuurlijk hopen we iedereen snel weer te kunnen ontvangen.

216x gelezen

15% korting voor RKVV Erp leden tijdens ‘Sport is a Gift’

15 november 19:00  Intersport Superstore Uden is een van onze belangrijkste sponsors. Daarnaast zijn ze ook de “official supplier” van onze vereniging. Vanuit deze samenwerking willen ze ook de individuele leden een persoonlijk voordeel bieden.meer »

128x gelezen

Nieuwe coronamaatregelen voor de voetbalclub

15 november 18:45  Vanaf 13 november 2013 heeft het Kabinet de corona-maatregelen aangescherpt. Wat betekent dat voor ons als voetbalvereniging?meer »

382x gelezen

F-jes dag op zaterdag 8 januari!

10 november 19:45  Beste ouders en verzorgers van onze jongste jeugdleden, Op zaterdag 8 januari is het na een jaar zonder f-jes dag eindelijk weer zo ver. Ook deze editie belooft het weer superleuk te worden voor onze mini's, JO7, JO8 en JO9. Onze jeugdcommissie is dan ook al druk bezig het programma samen te stellen. Maar om dit te kunnen doen is het belangrijk dat zij weten wie er allemaal mee wil gaan. meer »

71x gelezen

Teamfoto's staan online

9 november 15:45  Zoals jullie wellicht al wel gemerkt hebben is onze 'huisfotograaf' Jos Verkuijlen de afgelopen weken druk bezig geweest om alle teams weer op de gevoelige plaat. En het resultaat mag er wezen. Een mooi blijvende herinnering voor alle team.meer »

446x gelezen

Zet jubileumweekend 10-11-12 juni in je agenda!

8 november 22:45  Helaas is het jubileumseizoen 2019-2020 anders gelopen dan we gewild hadden. Maar nog steeds gaat iedereen merken dat RKVV Erp 75 jaar bestaat. Want ondanks als moeten we deze bijzondere mijlpaal vieren met de heleclub. Van mini's tot veteranen, van dames tot Erp 1 en natuurlijk al onze fantastische vrijwilligers. Samen maken wij de club! En daarom is het feestweekend wederom met een jaar verplaatst naar 10-11-12 juni 2022.meer »


RKVV Erp huldigt ereleden en 50 jaar materiaalverzorging!

30 oktober 18:15   Met de onderbreking van een “digitaal” jaar kon RKVV Erp haar ledenvergadering weer fysiek houden in het clubhuis. Ca 100 belangstellende leden waren aanwezig. Samen met het bestuur werd teruggekeken op twee door het coronavirus beïnvloede seizoenen. Een groot compliment was er voor alle leden, trainers, vrijwilligers hoe men in de voorbije seizoenen samen de schouders er onder heeft gezet om de club door de corona-pandemie te leiden. Een trotse penningmeester kon mede daardoor de aanwezigen een positief eindsaldo presenteren. meer »

569x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!