Nieuws

Nieuws

75-jarig RKVV Erp jubileumweekend wederom verplaatst

4 april 8:30  Na goed overleg tussen het bestuur en alle betrokkenen heeft de jubileumcommissie 75 jaar RKVV Erp besloten om de grote feestweekenden voor de jeugd en senioren opnieuw met een jaar te verplaatsen en samen te voegen tot een weekend.meer »

188x gelezen

Uit de bestuurskamer: Maart

4 april 8:30  Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de zaken die spelen rondom de club. Daarom hebben we ook van de maand Maart weer een kleine samenvatting gemaakt van het reilen en zeilen.meer »

266x gelezen

Spannende 1ste ronde van de Jeugd Husselcup

4 april 8:15  Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Voor onze jeugdleden stonden er weer wedstrijden op het programma. In verband met de restricties vanuit het Kabinet is het nog niet mogelijk om tegen andere verenigingen te voetballen. Vandaar dat onze TC besloot een toernooi op te zetten voor al onze jeugdleden.meer »

163x gelezen

Rectificatie nieuwe datum Jubileumweekend

4 april 8:00  Afgelopen week hebben wij de de nieuwe datum van het jubileumweekend naar buiten gebracht. Echter is er op het laatste moment toch nog een wijziging gekomen op de datum en is er dus een onjuiste datum gecommuniceerd. Het grote feestweekend 75 (+2) jaar RKVV Erp zal plaatsvinden op 10-11-12 JUNI 2022!meer »

55x gelezen

Interne Husselcup voor de Jeugd

25 maart 16:45  Het is wachten op versoepelingen vanuit het Kabinet voordat er vanuit de KNVB weer wedstrijden georganiseerd gaan worden. Voor ons reden genoeg om een intern toernooi op te zetten zodat we allemaal weer wedstrijden kunnen gaan voetballen.meer »

217x gelezen

Jeugdplan 2021 - 2025 gepresenteerd!

20 maart 17:00  Het afgelopen jaar is het jeugdbestuur druk bezig geweest met de ontwikkelingen van een jeugdplan voor de periode van 2021 t/m 2025. In dit plan staan de doelen en afspraken beschreven die gelden binnen onze jeugdafdeling. Ook de leiders en trainers zijn inmiddels op de hoogte gebracht van het plan en reageren louter enthousiast.meer »

232x gelezen

7x7 Zomeravondcup wanneer het weer mag!

15 maart 21:00  Wij staan te popelen om straks weer met z'n alle het veld op te kunnen en naderhand een lekker drankje te drinken in de kantine. En om dit zo snel mogelijk te kunnen realiseren wanneer het weer mag en de kantine weer geopend is, zijn we al gestart met de organisatie van de 7X7 Zomeravondcup. meer »

247x gelezen

Blue White Quiz Night groot succes

15 maart 20:45  Afgelopen weekend konden we elkaar weer een ontmoeten. Helaas nog steeds online, maar dat mocht de pret van de Blue White Quiz Night niet drukken. 24 teams namen het onder leiding van quizmasters Roy Verhage en Mike van Stiphout in vijf spannende rondes tegen elkaar op. meer »

306x gelezen

Jeugd geniet weer van voetbalclinics

15 maart 20:30  Afgelopen zondag stonden alweer voor de vierde keer de voetbalclinics voor de jeugd op het programma. En ook deze keer genoten de kinderen zichtbaar van alle oefeningen die werden uitgevoerd onder leiding van Jurgen van Wanrooij en zijn trainers uit de selectie. Volgende week is het al weer de laatste keer voor de voetbalclinics. Na iedere clinic meer dan 40 kids te hebben ontvangen mogen we wel zeggen dat het een succes is geweest.meer »

184x gelezen

Welke meiden komen er mee voetballen?

2 maart 21:00  RKVV Erp heeft een meidenteam. In dat team zitten 15 meiden, die anderhalf jaar geleden begonnen zijn met voetbal. Die meiden zijn gemiddeld 14/15 jaar oud. In de andere, jongere teams spelen ook nog enkele meiden. Ook die willen nu een eigen meidenteam starten. Zoals Jill en Tess: “Voetballen is gewoon keileuk”, vertellen ze. “Maar het is nóg leuker als we dat met een groepje meiden samen kunnen doen. Daarom lijkt het ons superleuk om in het nieuwe seizoen met zo’n groepje te starten.”meer »

316x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!