Nieuws - Voetbalvereniging RKVV Erp

Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

Jeugdafsluiting seizoen 2022-2023

5 juni 20:30  Zaterdag 20 mei was de jaarlijkse afsluiting van het seizoen voor de jeugd. Dankzij het mooie weer hebben we kunnen genieten van een aantal mooie wedstrijden tussen de ouders en de kinderen. Ook dit jaar was de strijd heftig en het lijkt wel of dat steeds minder ouders van hun kinderen willen winnen. Hiervoor worden de mooiste acties, trukendozen en reddingen gepleegd. Ook fantastisch om te zien hoe de kinderen van deze wedstrijden genieten. meer »

143x gelezen

Jesse Deckers mag wedstrijden fluiten in hogere categorieën!

5 juni 20:30  Nadat vorig jaar Mark van Helvoort succesvol de scheidsrechter cursus had gevolgd, was het dit jaar weer tijd voor nog een aanwinst. Jesse Deckers meldde zich aan. Jesse heeft vorig seizoen de pupillen scheidsrechter cursus op een succesvolle wijze afgerond en wat ervaring opgedaan bij de JO-11 wedstrijden op een half veld. Om wedstrijden in de hogere categorie te leiden is dan de volgende stap de vereniging scheidsrechters cursus. meer »

209x gelezen

Erp 2 wint 3de interne periode, Kevin van de Laar eindigt op 64 doelpunten

31 mei 20:45  Erp 2 wint de derde en laatste interne periode. Kevin van de Laar eindigt op een geweldig aantal van 64 doelpunten.meer »

357x gelezen

Erp doet sportieve plicht tegen Nemelaer

30 mei 20:45  Erp startte vandaag met o.a. Dieuwe van der Heijden en Emiel van der Sanden. Beiden stoppen na dit seizoen met het voetbal in de selectie van Erp. Ook voor Ruud Hanenberg, Koen van Deurzen, Bob van de Berg en Joep Offermans was het vandaag (voorlopig) de laatste wedstrijd voor Erp 1.meer »


Winnende lotnummers Erp - Nemelaer

29 mei 21:45  Afgelopen zondag zijn per ongeluk de lotnummers voor de gevulde boodschappentas en de wedstrijdbal niet omgeroepen tijdens de rust. Het winnende lot voor de wedstrijdbal is 4570 en het winnende lot voor de gevulde boodschappentas is 4684. Winnaars kunnen zich melden bij onze penningmeester door een mail te sturen naar penningmeester@rkvverp.nl.

195x gelezen

Een nieuw tablet voor onze scheidsrechters

28 mei 20:00  Met dank aan Remco De Lange Wendels, 1 van onze sponsors en zelf ook één van onze clubscheidsrechters, kunnen de scheidsrechters nu op een meer professionele manier de digitale wedstrijdformulieren bekijken en afwerken. meer »

207x gelezen

Seizoensafsluiting G.E.K. was fantastisch

23 mei 20:45  Wat een fantastische zondag was het. Het Groots Erps Kampioenenbal bleek een schot in de roos. Mede door het fantastische weer, het publiek dat in grote getallen is gekomen, de top barbediening en natuurlijk de kampioenen Erp 2, Erp 4, Erp 7 en dames 1 werd het een feest om nooit te vergeten. meer »

363x gelezen

Erp Dames 1 kampioen

23 mei 20:00  Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. Na een lange en zware strijd was het die-day voor Erp Dames 1. Een overwinning met minimaal 3 doelpunten verschil was voldoende. En in deze missie slaagden zij met vlag en wimpel.meer »

334x gelezen

Speler, Rookies en Topscoorder van het jaar gehuldigd tijdens seizoensafsluiting

23 mei 19:15  Onder het genot van een heerlijk zonnetje stond afgelopen zondag in het teken van de seizoensafsluiting voor de senioren. Op een fantastisch druk Sportpark D'n Uil genoten alle teams en trouwe blauwwitters van een meer dan gezellige middag / avond.meer »

228x gelezen

Erp 2 sleept de titel als ‘echte mannen’ binnen!

19 mei 15:00  Het is maandagochtend rond een uur of negen wanneer spelers en staf van Erp 2 zijn ontwaakt en in volle euforie alweer aan het werk zijn en er nog enkele op één oor liggen. In volle euforie vanwege het puntje dat op zondag vanuit Someren mee naar Erp genomen is, waardoor de mannen van Luuk Verkuijlen op pole-position liggen om de titel een week later in eigen huis binnen te hengelen. Die euforie bleek te voorbarig en sloeg over in onzekerheid en spanning wanneer niet veel later de groepsapp ontploft. Via een, op Whatsapp doorgestuurd, Twitter bericht krijgen de spelers te horen dat de 1-1 eindstand door de KNVB is geschrapt. Een dikke vette aderlating en plots is daar dan toch die maandagochtend-kater. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!