Nieuws

Nieuws

Woensdag 23-01-19 gaat keepers  bijeenskomst  niet door.

Programma Jubileumweekend bekend | Meld je aan

17 mei 9:00  Op 10-11-12 juni gaat het dan eindelijk gebeuren! Samen met iedereen met een blauw-wit hart vieren wij 75 jaar RKVV Erp. Van mini's tot veteranen, van dames tot Erp 1 en natuurlijk al onze fantastische vrijwilligers en sponsoren. Samen maken wij de club! En daarom gaan we deze bijzondere mijlpaal groots vieren. De jubileumcommissie heeft een geweldig programma samengesteld, dus zorg dat je er bij bent!meer »


22 mei seizoensafsluiting: Fissa Ballon D'or

17 mei 7:45  Na een seizoen met bloed, zweet, tranen, juichen, lachen en feesten komt op zondag 22 mei voor de meeste teams een einde aan de voetbaljaargang 21-22. Maar wij zouden natuurlijk RKVV Erp niet zijn als we er niet met een enorme knal uit gaan. Op deze zondag zullen dan ook de echte prijzen verdeeld gaan worden tijdens Fissa Ballon D'or oftewel feest van de Gouden Bal(len).meer »

418x gelezen

Erp kent totale off-day tegen Berghem Sport

16 mei 17:00  Op een heerlijk zonnig Sportpark de Koppelsteeg in Berghem speelde Erp tegen de nummer 11 van de ranglijst. Ondanks dat Erp zeer waarschijnlijk nergens meer om speelt (wat heel erg knap is) hoopt de ploeg van Jurgen van Wanrooij het seizoen op een mooie manier af te sluiten. Zeker in de tweede seizoenshelft heeft het team laten zien dat het met verzorgd voetbal ogenschijnlijk makkelijk kan meedraaien in de 1ste klasse. meer »


Stem op speler / speelster van het jaar 21-22

11 mei 10:00  Op zondag 22 mei vindt de seizoensafsluiting plaats met een laatste knalfuif: Fissa Ballon D'or! Traditiegetrouw wordt op deze dag ook de speler van het jaar verkozen. Inmiddels hebben de coaches van ieder team de spelers weer een speler per team genomineerd.meer »

611x gelezen

Uit de bestuurskamer: maart & april

10 mei 12:45  Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de zaken die spelen rondom de club. Daarom hebben we ook van deze maanden weer een kleine samenvatting gemaakt van het reilen en zeilen.meer »

177x gelezen

Aankomende weekend kaartverkoop jubileumvrijdag

9 mei 13:15  Op zaterdag 14 en zondag 15 mei is het mogelijk om je kaarten te kopen in de kantine voor de jubileumvrijdag 10 juni waarin een mixteam van de Erpse seniorenelftallen het opneemt tegen FC de Rebellen. meer »

223x gelezen

Afscheidswedstrijd Remko Pepers bij Erp 10

9 mei 13:00  Na een imposante voetbalcarrière van ruim 42 jaar bij RKVV-Erp zonder ook maar één doelpunt te hebben gemaakt (welke prestatie het knapste is laten we in het midden) heeft Remko Pepers, de nestor van Erp 10, besloten om na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen. Dit willen wij als voetbalteam natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. meer »

651x gelezen

Meisjes MO17-1 op de foto met hun nieuwe sponsor

9 mei 13:00  Met ingang van seizoen 2021-2022 was Blooming-Style al gestart als sponsor van MO17-1 echter zaten Jan en Yvonne van Rosendaal net in de overgang naar een nieuwe website met daarbij ook een ander logo. Het was dus wachten op het moment dat dit allemaal gerealiseerd was alvorens we de foto konden maken en eind april was het dan zover en konden we Jan en Yvonne eindelijk bedanken voor hun ondersteuning van dit talentrijk meidenteam en het sponsoren van de wedstrijdshirts. meer »

153x gelezen

Erp boekt klasse overwinning bij Alvera

8 mei 17:45  Wijchen was afgelopen weekend het zonnige toneel voor de wedstrijd Alverna-Erp, beide clubs spelend in de middenmoot van de eerste klasse 1C. Het uitzicht houden op een plekje in de nacompetitie voor promotie stond er vandaag op het spel.meer »


Erp wint spektakelstuk van SV Top

2 mei 17:15  Na het afhaken van NEC av uit de competitie zijn de kaarten weer anders geschut. Erp verliest zes punten en zag daardoor enkele concurrenten in een keer toch boven hen op de ranglijst staan. Een overwinning op SV Top dat boven in de middenmoot meedraaid zou heel erg welkom zijn dus. En gelukkig kwam deze 3-punter er ook na een waar spektakelstuk op Sportpark D'n Uil. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!