Download de clubapp - Voetbalvereniging RKVV Erp

Download de clubapp

Download de clubapp

Wist je dat RKVV een app heeft waarop je jouw favoriete team(s) binnen de club kan volgen? Deze app kun je direct gebruiken om het laatste nieuws, afgelastingen, programma en meer te bekijken van je favoriete team.

Bezoekers van wedstrijden kunnen zelfs via de liveblogfunctie van de app direct eigen content toevoegen. Als er bijvoorbeeld gescoord is, kunnen mensen aangeven wie, wanneer, op welke manier (bijvoorbeeld kopbal) heeft gescoord en wie de assist heeft gegeven. 

De app is te downloaden via de website van RKVV Erp. Onder aan de pagina kan men bij het kopje "Voetbal Assist App" de app downloaden voor zowel Android als Apple IOS. Daarnaast kun je de app downloaden in de appstore, door te zoeken onder voetbalassist clubapp.

Hieronder vind je alvast een korte handleiding voor het instellen van je favoriete teams. Vergeet hierbij ook zeker niet om de pushmeldingen aan te zetten, zodat je direct melding krijgt van activiteiten rondom jouw favoriete team (denk aan aflastingen, liveblog of belangrijke zaken).

De komende weken zullen we meer aandacht besteden aan de app, houd daarom deze pagina in de gaten.

De clubapp instellen voor je favoriete team!Livebloggen bij een wedstrijd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!