Facebook Toestaan Niet toestaan

Dit was het Erpse voetbalweekend 16- en 17 maart

18 maart 2024 9:30

Jesse Deckers

In dit korte verslag nemen we jullie mee in ons Erpse voetbalwereldje, verschillende teams komen aan bod! Met deze week: Erp 1, 2, 4 en 9 en bij de jeugd de JO10-2, JO12-2, JO15-1, JO17-1

Erp JO10-2 wint weer eens met grote cijfers

De JO10-2 speelt dit jaar aardig voetbal en wint veel wedstrijden met grote cijfers. Ook dit weekend was het weer raak: FC Uden werd met 11-4 verslagen, en het team is aardig op weg om de tweede interne periode te winnen.

JO12-2 in het laatste kwart ten onder tegen Udi

De JO12-2 was goed aan het seizoen begonnen, maar zitten de laatste weken niet in de ''winning mood'' ze verloren al twee wedstrijden in de derde fase, en afgelopen zaterdag werd er weer een nederlaag aan toegevoegd. Hoewel Erp nog met 1-0 voorkwam, gaven ze het in het laatste kwart weg. Eindstand 1-2.

Erp JO15-1 wint van Heesch

De promotie naar de hoofdklasse lijkt voor de O15-1 geen probleem. De ploeg speelt aardig voetbal en doet zelfs in de hoofdklasse bovenin mee. Afgelopen zaterdag ging de ploeg naar De Braaken te Heesch en er werd een benauwde 2-3 overwinning bijgeschreven.

Erp JO17-1 wint onderling duel van de JO19-1

De JO19-1 en de JO17-1 waren beide vrij doordat de tegenstander te weinig spelers had, en daardoor werd er onderling geoefend. In een gelijk opgaande wedstrijd wist de JO17-1(!) met 3-2 te winnen. Een verrassend resultaat.

Erp 1 gaat ten onder tegen Almkerk

Erp 1 ging op bezoek bij Almkerk, en verloor er met 3-1. Hoewel Erp al snel op 0-1 voorsprong kwam, kon de ploeg van Theo van Geffen de overwinning niet over de streep trekken. Almkerk werd naar mate de wedstrijd vorderde sterker en liep met tien man uit tot 3-1. Lees het wedstrijdverslag hier

Erp 2 heeft ware off-day in Asten

Erp 2 speelde afgelopen zondag tegen NWC 2. In oktober werd deze ploeg met 3-2 geklopt, maar deze zondag was het anders. NWC liep over Erp 2 heen, en Erp kon geen weerstand bieden. In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op en was de tussenstand 1-1. In de tweede helft liep de score verder uit tot 5-2. Een teleurstellende middag.

Erp 4 verliest zespuntenwedstrijd tegen Blauw Geel 2

Erp 4 werd afgelopen jaar kampioen in de reserve 4e klasse, en speelt nu dus in de reserve 3e klasse. En ondanks de promotie speelt het team goed voetbal, en doet het bovenin mee. Zondag speelde het een topduel tegen koploper Blauw Geel 2: aanhaken of afhaken. Uiteindelijk werd het afhaken, er werd een 2-0 nederlaag geslikt.

Erp 9 kan Boekel net niet kloppen

Afgelopen zondag verloor Erp 9 van Boekel 10, met 1-2. In december werd het nog 8-0 dus er is weldegelijk wat verbeterd in de ploeg. De overwinning zit in een klein hoekje, en dit hoekje lijkt steeds dichterbij te komen. Volgende week gaat de ploeg naar ASV, tot op heden is ASV de enige partij die verliespunten heeft opgelopen tegen Erp 9: 2-2.