Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Op een zeer regenachtige zondag middag heeft Erp weer goede zaken gedaan. Erp startte vandaag in de vertrouwde opstelling met een 4-mans middenveld. Best Vooruit was in de begin fase de partij met het meeste balbezit. Erp verdedigde geconcentreerd en Best kreeg ondanks een licht veldoverwicht geen echte doelkansen. Na een kleine 20 minuten kreeg Erp via Joep Offermans zijn eerste kans. De keeper van Best was bij de les en keerde de inzet. Na een klein half uur kreeg Erp een tegenvaller te verwerken. Bob van de Berg viel geblesseerd uit en Max de Jong was zijn vervanger.

In de 35ste minuut kwam Erp op een 1-0 voorsprong. Na een goede pass van Ruud Hanenberg omspeelde Joep de keeper en scoorde beheerst.

De tweede helft begon wederom voor Erp met een tegenvaller. Jesper van Os moest ook geblesseerd in de kleedkamer achterblijven en werd vervangen door Daan van Hoof. Best deed er nog een schepje bovenop en was de betere partij in de tweede helft. Het leverde echter niet echt veel gevaar op voor het Erpse doel. Hoe verder de tijd vorderde hoe meer risico Best nam. Een kleine 10 minuten voor het einde maakte Joep aan alle onzekerheid een einde. Na een verre doeltrap van keeper Dennis van Ballegooy  maakte Joep zijn tweede van vanmiddag. Hiermee was het verzet gebroken van Best en Erp speelde de wedstrijd beheerst uit.

Door dit goede resultaat stijgt Erp naar de derde plaats. Volgende week weer een thuiswedstrijd dan tegen de amateurs van FC Eindhoven, wederom om 14:00.