Erp 1 sluit het seizoen af met gelijkspel tegen Best Vooruit

Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Ook deze wedstrijd was om des keizersbaard. De wedstrijd van vandaag stond in het teken van een aantal spelers die afscheid namen van de selectie. Misschien wel de meest opvallende naam vandaag was die van Roel Schouten. Roel startte vandaag in het centrum van de Erpse verdediging en deed dit zoals vanouds. De eerste helft was volledig voor onze gasten uit Best. Het was een klein wonder dat Erp en Best met een 0-0 stand gingen rusten, dit was mede te danken aan het prima keeperswerk van Dennis van Ballegooi en een flinke dosis geluk.

De tweede helft begon met een nieuwe keeper aan Erpse zijde. Dennis werd vervangen door Daan Opheij en ook Joost van Dijk werd gewisseld voor Bob van de Berg. De wedstrijd kreeg een complete nieuwe wending nadat in de 50ste minuut de spits van Best Vooruit met een rode kaart het veld moest verlaten. Erp was nu duidelijk de bovenliggende partij. Kans na kans kreeg Erp, maar wat Best in de eerste helft niet lukte, lukte ook Erp in de tweede helft niet. Best Vooruit mocht nu in de handen knijpen van geluk dat het 0-0 bleef. Na ruim een uur voetballen mocht Ruud Delisse plaatsmaken voor Rob van Rijbroek. Na 65 minuten mocht Roel het veld verlaten. Roel stopt met voetballen in de selectie en gaat lager spelen, Lars Hanenberg was zijn vervanger. Een kwartier voor tijd was het dan eindelijk raak. Emiel van der Sanden kopte de bal keurig terug op Youri Vissers die vervolgens verwoestend uithaalde en Erp op een verdiende voorsprong bracht. Ook Luuk van der Steen, die net als zijn broer Rens lager gaat voetballen,  mocht zijn laatste minuten maken in het eerste en verving Joep Offermans.

Het laatste woord was toch weer voor Best Vooruit. Ver in blessuretijd gaf de scheidsrechter een penalty aan Best en de eindstand werd daardoor 1-1. Volgende week als afsluiting van het 75-jarig bestaan een prachtig feest weekend. Rest mij om iedereen een fijne vakantie te wensen en hopelijk zien we elkaar weer in het nieuwe seizoen.