Erp behaald belangrijke overwinning op Berghem

Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Zonder een aantal vaste basis spelers begon Erp vanmiddag aan de wedstrijd tegen Berghem Sport. Winst zou betekenen dat Erp stuivertje zou wisselen met Berghem. Na 6 minuten was het al raak. Joep Offermans zette goed door en gaf Rob van Rijbroek een niet te missen kans.

De wedstrijd golfde op en neer zonder echt grote kansen voor beide ploegen. Het publiek moest wachten tot de 35ste minuut om de eerste grote kans voor Berghem te zien. Dennis wist door goed uit te komen een tegengoal te voorkomen. In dezelfde minuut kreeg ook Joep Offermans een mooie kans om de score te verdubbelen. Weer 5 minuten later kreeg Erp na een overduidelijke overtreding op Joep een penalty. Natuurlijk nam Youri Vissers de strafschop en zette Erp op een 2-0 voorsprong.

Jammer was het dat Berghem via een prima aanval en met een bekeken schot de marge weer tot 1 goal bracht net voor rust. Erp begon de tweede helft met dezelfde elf spelers. De wedstrijd speelde zich meestal af op het middenveld. Er kwamen weinig doelrijpe kansen voor beide doelen, Erp hoefde niet meer zo nodig en Berghem was niet echt bij machten om de gelijkmaker te maken.

Halverwege de tweede helft werd Ruud Delisse vervangen door Daan van Hoof. Ook Roel Schouten kwam nog binnen de lijnen voor Rob van Rijbroek. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd werden de drie punten veilig gesteld. Na een goed genomen corner kopte Knud van de Heuvel de 3-1 onhoudbaar binnen.

Erp heeft vandaag goede zaken gedaan en voorlopig afscheid genomen van de onderste plekken. Erp staat nu 7de en mag volgende week aantreden tegen SV Top in Oss.