5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Na vele weken zonder voetbal moest Erp vanmiddag aantreden tegen de amateurs van NEC. Zowel Erp als ook NEC konden de punten goed gebruiken.

Na een kleine 5 minuten was het al raak, Luuk van de Steen kopte de bal op de vrijstaande Emiel van der Sanden. Wat is er mooier om na zo’n zware blessure in de eerste wedstrijd de score te openen. NEC was amper bekomen van de vroege achterstand of de tweede bal lag al in het doel van NEC. Ditmaal was het Koen van Deursen die na goed doorzetten van Joost van Dijk de 2-0 binnen kogelde. Erp ging door en binnen het kwartier leidde Erp met 3-0. De mee naar voren gelopen Rens van de Steen ronde keurig af na een voorzet bij de tweede paal.

Zelden heeft Erp zo weinig te duchten gehad als van deze tegenstander uit Nijmegen. Erp combineerde er lustig op los en NEC had het nakijken. Na een klein half uur scoorde Luuk van de Steen na een prachtige aanval over veel schijven de 4-0.

De tweede helft bracht weinig verandering. NEC kreeg nauwelijks kansen en Erp was en bleef de betere partij. Ruud Delisse verving de licht geblesseerde Koen. Jammer was de rode kaart voor Joep. Na een onterechte eerste gele kaart was de tweede gele kaart onnodig. Erp bleef ondanks een man minder toch de betere partij.

Knud van de Heuvel verving Emiel en Dieuwe van der Heijden kwam erin voor Luuk. Net voor het einde bekroonde Joost zijn prima wedstrijd met de 5-0. Als Erp de komende weken zo blijft voetballen dan staan we binnen no-time weer in de middenmoot. Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen een ploeg uit dezelfde contreien namelijk Alverna.