SV TOP 1

1e klasse C

2 februari 2020 14:30

Onbekend

Na het onnodige verlies van afgelopen week was het zaak om deze week wel de punten in eigen huis te houden. Erp begon sterk aan de wedstrijd en Ruud Delisse had na een kleine 10 minuten Erp op voorsprong kunnen brengen. Helaas miste Ruud deze goede kans. Ook Marcel Claasse kreeg een goede mogelijkheid. Even later was het wel raak, na een prachtige pass van Bob van de Berg, scoorde Emiel van der Sanden met een harde schuiver de 1-0. Na een kleine 20 minuten werd TOP beter. Erp liet zich te veel terug zakken en Oss rook zijn kansen. Na een klein half uur kreeg TOP een makkelijk gegeven penalty. Wederom bewees Dennis dat hij zijn vak verstaat en met een katachtige reflex stopte hij de penalty. Even later had Erp ook een penalty verdient maar de scheidsrechter weigerde ditmaal om te fluiten na een duidelijke handsbal.

Erp begon de tweede helft wederom goed. Erp kreeg verschillende goede kansen en bleef continue druk zetten op de Osse verdediging. Emiel was vandaag ongrijpbaar en liet dat weer zien na een klein kwartier. Na een prima voorzet van Knud van den Heuvel scoorde Emiel zijn tweede van vandaag. Erp bleef keihard werken en liet TOP alle hoeken van het veld zien. In de 70ste minuut ging het toch verkeerd. Dennis kwam uit zijn doelgebied gelopen om een aanval onschadelijk te maken. Helaas kwam de bal bij een Ossenaar die de 2-1 aantekende. Luuk van der Steen werd gewisseld voor verdediger Jasper van Goor. Erp wilde koste wat kost de drie punten halen. Erp kwam gelukkig niet meer in de problemen en de drie punten waren dan ook meer dan verdiend.

Volgende week weer een belangrijke wedstrijd in Tilburg tegen SC ’t Zand. Als we dan wederom winnen nemen we definitief afstand van de onderste plekken.