Rhode/VSB 1 (zon)

1e klasse C

29 september 2019 14:30

Onbekend

Erp startte vandaag met dezelfde elf spelers als afgelopen week. Erp begon zeer goed aan de wedstrijd en had eigenlijk na 10 minuten al op voorsprong moeten staan. Knud van den Heuvel kreeg tot twee keer toe een prima mogelijkheid maar stuitte op de keeper en één keer belande zijn schot op de paal.

Erp bleef de bovenliggende partij ook al moest Dennis van Ballegooij na een klein kwartier ingrijpen na de eerste kans van Rhode. Ook Emiel van der Sanden kreeg een prima kop kans om de score te openen. Na ruim een half uur spelen kreeg Erp de grootste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Na een goed genomen corner kreeg Erp drie kansen achter elkaar. De grootste was voor Rens van de Steen, die jammer genoeg voor Erp de paal raakte. Nauwelijks een minuut later was het wel raak, helaas voor Erp aan de verkeerde kant. Een prima half uur werd niet beloond en Erp moest met een achterstand gaan rusten.

De tweede helft was van Erpse zijde een stuk minder. Het spel was slordiger. Erp probeerde wel om de voorhoede spelers in stelling te brengen maar heel veel ballen kwamen helaas niet aan. Na een kwartier werd Joep Offermans gewisseld voor Dieuwe van der Heijden. Tot overmaat van ramp gleed Koen van Deursen, na een scherpe voorzet,  de bal in eigen doel zodat Erp op een 0-2 achterstand kwam. Erp kreeg nog wel een goede kans maar Bob van de Berg zag zijn kopbal aan de verkeerde kant van de paal voorbij gaan.

Met nog een kwartier te spelen werd Stef Munsters vervangen door Rob van Rijbroek. Het mocht echter niet meer baten. Erp verloor ook zijn tweede wedstrijd na een prima eerste half uur. Volgende week een nieuwe kans tegen de amateurs van NEC uit Nijmegen. Ook dan om half drie in Erp.