Datum

17 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Erp startte vandaag met dezelfde 11 spelers als vorige week. De eerste minuten waren voor Erp en met verzorgd voetbal werden er echter geen kansen gecreëerd. Daarna nam Real het heft in handen en bleek wel dat Real over enkele zeer technische voetballers beschikt. De eerste echte kans was dan ook voor onze tegenstander uit Vught. Na een klein halfuur kwam er een scherpe voorzet die gelukkig net werd gemist. Erp kreeg daarna een bijna identieke kans maar de voorzet was te hard voor onze spitsen.

De goed leidende scheidsrechter had geen moeilijke middag en floot zonder verder noemenswaardige acties met een 0-0 stand voor de rust. De tweede helft ging verder zoals de eerste was geëindigd. Real had het iets betere van het spel en Erp loerde op de counter. Na een kleine 10 minuten werd Daan van Hoof vervangen door Roy Verhagen. Nog geen minuut later kon Erp juichen voor de 1-0. Na een geweldige voorzet van Ruud Hanenberg kopte, wie anders dan Emiel van der Sanden, de 1-0 binnen achter de kansloze keeper van Real.

Even later mocht ook Dieuwe van der Heijden zijn opwachting maken en verving Ruud Hanenberg. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker. De boomlange aanvaller van Real Lunet passeerde enkele spelers van Erp en met een harde droge knal onderin de hoek betekende dat de 1-1.

Nog geen 10 minuten later redde Dennis van Ballegooij een punt voor Erp. Na een slecht genomen vrije trap stormde de spits van Real alleen op het doel af van Erp. Dennis redde de bal met zijn handen echter hij stond meters uit het 16-meter gebied en kon dus vertrekken met een rode kaart.

Dieuwe van der Heijden ging de laatste paar minuten keepen omdat Rob van Rijbroek net daarvoor Luuk van de Steen had vervangen en Erp dus door zijn wissels heen was.

Erp behaalde vandaag een verdient punt tegen een prima spelend Real Lunet. Volgende week is er een uitwedstrijd tegen Berghem Sport.