Erp 7 zet grote stap richting titel door overwinning op Boekel Sport

6e klasse 37

24 februari 2019 13:00

Onbekend

EAan het begin van de competitie werd al duidelijk dat de verschillen in de 6e klasse-37 immens zijn. Erp, Boekel en op gepaste afstand WEC zijn de ploegen die de dienst uitmaken in deze klasse. Op 24 Februari om stipt 1 uur werd er afgetrapt voor een van deze toppers, de returnwedstrijd tussen Boekel en Erp.

De wedstrijd die op een uiterst zonnige dag plaatsvond was vooraf spannend te noemen. Erp dat bovenaan staat in de competitie kon 6 punten uitlopen op de directe tegenstander Boekel die 2e stonden. Toen de wedstrijd eenmaal begonnen was kon je al snel zien dat de mannen van Erp de avond ervoor rustig aan gedaan hebben. Het team zette goed druk en begon zeer fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde al vrij snel in een goal van Remon ‘Rotonde’ Muselaers die na wat materiaalpech met zijn voetbalschoenen besloot het balletje maar met zijn hoofd in de kruising te koppen. 1-0!

Het openingsdoelpunt gaf het team motivatie om door te knallen maar echte grote kansen bleven lang uit. Net voor rust brak Sven ‘op de Brommer’ Verhoeven door in de 16 en werd gevloerd. De bal kwam op de stip en Rob ‘Kipje’ Delisse schoot koel binnen. Met 2-0 gingen de mannen de rust in.

Na rust begon het spel wat slapper. Er waren een aantal wissels doorgevoerd met onder andere Maarten ‘Erpse Ronaldo’ van den Biggelaar die wederom zijn waarde bewees door koel de 3-0 in te schieten. Dit leverde wat frustratie op bij Boekel die even later wederom besloten Sven ‘op de brommer’ Verhoeven te vloeren en wederom was het Kipje die de penalty netjes binnen schoot. 4-0 Eindstand.

Waar de vorige bekerwedstrijd Boekel Sport over onze keeper zei en ik citeer: ‘De doelman van Erp maakte een erg onzekere indruk en zeker met de bal aan de voet’ heeft hij deze keer zijn potentie laten zien door netjes de 0 te houden. Dit was niet genoeg voor Man of the match want dit was Marijn Krol.