Facebook Toestaan Niet toestaan

Puntje voor de MO20-1 na ‘’lange’’ wedstrijd tegen Bruheze

18 december 2023 18:30

Op een koude zaterdagmiddag stonden Erp MO20-1 en Bruheze MO20-1 tegenover elkaar in een felbevochten strijd. Erp had afgelopen donderdag een zure nederlaag te verwerken gekregen door met 3-0 van Volkel te verliezen.

De eindstand van 1-1 (0-1) vanmiddag weerspiegelde de intense wedstrijd, maar helaas was er ook sprake van een onplezierige sfeer door veel zeurende ouders en -staf van Bruheze langs de zijlijn.

Vanaf het eerste fluitsignaal zagen we een rommelige wedstrijd, met kansen over en weer, na een klein half uurtje nam  Bruheze de leiding, waardoor Erp gedwongen werd om de achtervolging in te zetten. De aanvalslinies van beide teams waren actief en probeerden voortdurend openingen te vinden in de verdediging van de tegenpartij. Echter kregen we in de eerste helft geen doelpunten te zien, met een voorsprong voor de dames uit Brouwhuis gingen we aan de thee óf ranja in dit geval.

In de tweede helft verhoogde Erp de intensiteit en begon meer controle over de wedstrijd te krijgen. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten, en de supporters van Erp juichten opgelucht toen Mel na een klutsbal de bal over de lijn schoof.

Helaas werd de opwinding op het veld overschaduwd door het onrustige gedrag van sommige ouders langs de zijlijn. Er waren veel opmerkingen, kritiek en ontevreden gezichten vanuit de uitpartij, wat de sfeer niet ten goede kwam. Het is belangrijk te benadrukken dat jeugdwedstrijden bedoeld zijn voor plezier en ontwikkeling, en niet voor negativiteit vanuit de ouders!!

Ondanks de spanning en het gelijkspel was het een boeiende wedstrijd waarin beide teams hun uiterste best deden. Een terecht punt voor de dames van Frank, Jeroen, en Yvonne.

Veel succes in het vervolg van de competitie!