Onwennige start voor de JO8-1

13 september 2023 21:45

In de komende weken maken we kennis met onze jeugdteams, deze week was het de beurt aan de JO8-1. Dit team staat onder leiding van Menno van der Pol.

Op zaterdag 2 september begon de JO8-1 thuis tegen Boekel. Na snel op achterstand te staan begonnen we langzaam in het ritme te komen. De achterstand werd verkleind en de jongens kregen het gevoel dat ze nog konden winnen. Na een kleine peptalk in de rust gingen ze er weer vol goede moed tegenaan. In de laatste minuten werd het gelijk en wonnen we zelfs nog met 8-7!

Twee goals van Thijme, twee door Thijs, twee door Nero en een van Deen.

Afgelopen zaterdag Venhorst uit, zonder enige voorkennis zet de moed er goed in maar dat sloeg snel om. In de dichte mist werd toch wel zichtbaar dat de tegenstander een maatje te groot was. Niet alleen in formaat maar ook in het spel helaas. Uiteindelijk wist Thijme onze eer te redden en de nul van het bord te halen, maar het werd een stevige nederlaag van 23-1