Klaar voor BAL!? Jij komt toch ook feesten voor onze vereniging? - Voetbalvereniging RKVV Erp

Klaar voor BAL!? Jij komt toch ook feesten voor onze vereniging?

Klaar voor BAL!? Jij komt toch ook feesten voor onze vereniging?

15 september 2023 16:15


Heb jij je kaartje al voor BAL!? Nee! Doe dit dan snel. Het belooft namelijk legendarisch te worden op 23 september bij Partycentrum Van Haandel.

BAL! is feesten voor het goede doel: de Erpse verenigingen. Want voor het geval je het nog niet wist: BAL! is een feest georganiseerd met en voor de drie grote sportverenigingen RKVV Erp, De Korfrakkers en TPV Hertog Jan. Een groot deel van de entreegelden en van de opbrengst van de drankverkoop gaat naar de verenigingen.

De kaartverkoop is tijdens de kermis gestart.

In de grote zaal staan Team Disco Snolly en FissABBAnd geprogrammeerd. Een goede keuze, zo blijkt. Want er zijn intussen al veel kaarten verkocht. Top. Alleen maar goed voor de verenigingen. Maar vandaar ook dit bericht: wacht niet te lang met het kopen van je kaartje.

 

Wie treden er nog meer op?

In het café staan Paul en Pelle, een akoestisch duo dat alles speelt, van klassieke ballads tot een urban medley. Ideaal voor als je denkt: joh, dat feesten, dat moet de jeugd maar doen, ik sta liever wat te buurten, met een mooi, sfeervol muziekske op de  achtergrond.

Nu eerst, hup, vlug naar café of cafetaria Van Haandel om je kaartje te halen of bestel hem HIER!

Schermafbeelding_2023-07-31_om_16.20.13.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!