Afscheidsdienst Johan van Grinsven - Voetbalvereniging RKVV Erp

Afscheidsdienst Johan van Grinsven

Afscheidsdienst Johan van Grinsven

7 juli 2023 9:00


Op vrijdag 7 juli 2023 is Johan van Grinsven overleden. Johan een icoon op trainersvlak binnen onze vereniging.

Op vrijdag 14 juli om 10.00 uur vindt in het crematorium aan de Belgenlaan 11 te Uden de crematiedienst plaats. Na afloop van de dienst bent u welkom voor een informeel samenzijn bij RKVV Erp, Den Uil 3 te Erp. 

Leden van onze club zijn welkom om de dienst bij te wonen. In de aula is echter beperkt ruimte, voor hen die geen plek meer hebben kunnen de dienst in een andere ruimte op schermen bekijken. Gelieve rekening te houden met de gereserveerde plaatsen. 

Erehaag
Daarnaast roepen wij alle aanwezige blauwwitters op om om half 10 een erehaag te vormen voor onze Johan, het zou daarbij prachtig zijn om een Erp shirt, das of andere blauwe kleding te dragen als eerbetoon aan ons geliefde clublid. 

Donatie
In de gedachten van Johan ziet de familie liever een donatie ten behoeve van de jeugd van RKVV Erp in plaats van bloemen, collectebussen zijn in het uitvaartcentrum en crematorium aanwezig. Een prachtig gebaar! 

Wilt u graag een kaartje sturen naar de familie. Dat kan naar onderstaande correspondentieadres: Professor Van de Veldenstraat 1-b, 5427 ST Boekel. 

Johan34.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!