Intersport Superstore Uden verlengd sponsorovereenkomst! 15% korting voor onze leden. - Voetbalvereniging RKVV Erp

Intersport Superstore Uden verlengd sponsorovereenkomst! 15% korting voor onze leden.

Intersport Superstore Uden verlengd sponsorovereenkomst! 15% korting voor onze leden.

6 juli 2023 12:45


RKVV Erp is een groeiende vereniging die graag investeert in de toekomst. Wij hechten veel waarde aan uniformiteit binnen onze verenging en hebben daarom de samenwerking met Intersport verlengd voor een nieuwe periode van 6 jaar.

Ruim aanbod:
Met ruim 3000 m2 behoort Intersport Superstore Uden tot de grootste sportzaken van Zuid-Nederland. De winkel biedt een ruim aanbod op het gebied van functionele sporten. Daarnaast zijn wintersport, wandel/outdoor en sportieve vrijetijdsmode ook belangrijke pijlers.

Ook voor voetbal en korfbal heeft Intersport een zeer breed assortiment in huis. Dat alles nog eens aangevuld met vakkundige adviezen van vriendelijke medewerkers en een goede service, maakt dat Intersport de ideale sport specialist is voor onze vereniging en haar leden.De samenwerkingsovereenkomst houdt concreet in dat Intersport een belangrijke sponsor is, maar ook onze “official supplier”, dus de leverancier van alle kleding, ballen en andere materialen.

 

Clubcollectie Stanno:
Door het faillissement van kledingmerk Masita hebben we gekozen voor een ander merk, genaamd Stanno. Er is een moderne clubcollectie samengesteld wat  vanaf nu verkrijgbaar is bij Intersport Superstore Uden. Onze leden hebben de mogelijkheid om de kleding te passen en eventueel direct aan te schaffen. De kleding van Masita is nog beperkt verkrijgbaar met hoge korting maar op=op.

 

Webshop:
De volledige nieuwe clubcollectie is vanaf heden ook online te bestellen via onderstaande webshop: https://clubs.stanno.com/nl/rkvverp/clubcollectie

Betaling gaat via IDEAL. De bestelling dient altijd opgehaald te worden bij Intersport Superstore Uden. Over alle bestellingen die geplaatst worden door onze leden via de webshop krijgt onze vereniging een bonus uitgekeerd.

 

Introductieactie
De meeste van onze leden komen al regelmatig bij Intersport over de vloer, maar om de nieuwe samenwerking te vieren hebben we samen met Intersport een introductieactie opgezet.

Alle leden van RKVV Erp krijgen op vertoon van deze coupon 15% korting op alle aankopen. De coupon is geldig tot 01-08-2023.

clubvouchers3.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!