IN MEMORIAM: JOHAN VAN GRINSVEN - Voetbalvereniging RKVV Erp

IN MEMORIAM: JOHAN VAN GRINSVEN

IN MEMORIAM: JOHAN VAN GRINSVEN

8 juli 2023 13:00


Op vrijdag 7 juli 2023 is Johan van Grinsven overleden. Johan een icoon op trainersvlak binnen onze vereniging. Vanaf 2005 trainer in onze vereniging. Begonnen als trainer van de A1. Jarenlang wist hij de A-junioren te handhaven in de hoofdklasse. Na een degradatie ook weer snel naar het hoogste niveau terug te brengen.

Na de junioren maakte Johan de overstap naar de senioren. Assistent-trainer bij de selectie en trainer van het 2e team. Johan was een toegewijde trainer die rust uitstraalt en die jeugdige talenten met zijn flair en passie wist klaar te stomen voor een grootse toekomst binnen de club. Johan was een echte 'people-manager' die voor iedereen een passende uitspraak had. Een stabiele factor binnen het voetbalgebeuren binnen onze club. Hij heeft een groot aandeel gehad in de successen en het niveau waarop de selectieteams van Erp nu spelen. Langs de lijn een rustpunt in het kleedlokaal en op het trainingsveld aanwezig om het voetbaltalent in iedereen naar boven te halen.v

Over Johan zijn vele quotes en anekdotes te vertellen: 'De Sjeik' en 'Sjeiks-army' waren door hem geliefkoosde bijnamen.  Johan was een zeer succesvolle trainer met een echt clubhart voor Erp. Menig andere club heeft getracht om Johan als hoofdtrainer naar hun club te halen maar Erp was 'zijn club'.

In Johan verliezen we een man waar we als club ontzettend trots op zijn.

Wij wensen zijn familie veel sterkte bij dit voor hun zo dierbare verlies.


Aanstaande maandag 10 juli willen wij als club stilstaan bij het overlijden van ons clublid en trainer Johan van Grinsven. Vanaf 19.30 is er de gelegenheid om in het clubhuis binnen te lopen en herinneringen op te halen aan Johan  en condoleances uit te wisselen.

Bestuur RKVV Erp.Laat hieronder je condoleance achter in de reacties. 

In_memoriam_3.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!