Uit de bestuurskamer: de laatste maanden van seizoen 22/23 - Voetbalvereniging RKVV Erp

Uit de bestuurskamer: de laatste maanden van seizoen 22/23

Uit de bestuurskamer: de laatste maanden van seizoen 22/23

16 juni 2023 21:30


Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de zaken die spelen rondom de club. Daarom hebben we ook van de laatste maanden van het seizoen 2022-2023 weer een kleine samenvatting gemaakt van het reilen en zeilen.

Historisch seizoen!
Wat een mooi seizoen hebben we onlangs samen afgesloten. Op basis van de resultaten van de verschillende teams het beste seizoen uit de historie van de club. Diverse kampioenen maar ook de resultaten van de selectie liegen er niet om.

Felicitaties gaan uit naar de Kampioenen Erp 2, Erp 4, Erp 7 en de dames 1. Dames 1 in het bijzonder in het jaar dat de damesafdeling 40 jaar bestaat.

IMG_7076.jpeg

Speler  en rookie van het jaar en topscoorder
Felicitaties gaan ook uit naar de speler van het jaar Koen van Deurzen en de rookies Cas Biermann en Jelke Verbruggen. Na een aantal (corona)jaren al heel erg dichtbij geweest te zijn was het dit jaar eindelijk raak voor Kevin van de Laar. Hij maakt namelijk 41 doelpunten voor zijn Erp 7 en maar liefst 19 doelpunten in dienst van de andere teams. 

CLubprijzen.jpg

Johan
Helaas is de ziekte waarvan we dachten dat Johan van Grinsven hersteld was weer teruggekeerd.  Betekent dat Johan opnieuw een heel traject moet doorlopen. Wij wensen Johan hierbij heel veel beterschap en sterkte. Een kaartje of berichte kan naar Johan worden gestuurd naar. Radbout UMC, Verpleegafdeling A3 West, Hulppost 492, Johan van Grinsven kamer 22.

Inning contributie
De contributie voor het nieuwe seizoen zal in de loop van de maand juli worden geincasseerd.

Adreswijzigingen , wijzigingen in het lidmaatschap
Onder het tabblad “Ledeninfo” op de site van RKVV Erp kun je informatie vinden over het lidmaatschap van RKVV Erp. Belangrijk is ook om je eigen gegevens hier actueel te houden. Verandert er iets in je situatie geeft dat dan via dit tabblad door

Jaarlijks onderhoud aan de velden
Onlangs is een start gemaakt met de jaarlijkse onderhoudsbeurt van de velden. De gemeente schrift een minimale rustperiode voor de velden voor van 10 weken waarop er niet getraind en gevoetbald mag worden.


Gebruik kunstgrasveld tijdens de zomerperiode
Het kunstgrasveld kan en wordt tijdens de zomerperiode door de Erpse jeugd volop gebruikt. Prima zaak dat men bezig blijft. Echter laat geen afval en rotzooi over die door anderen weer opgeruimd moet worden. Ruim zelf je meegenomen spullen op of deponeer deze in de afvalbakken.

Start trainingen selectie
De eerste trainingen voor de selectie gaan op zondag 13 augustus onder leiding van de nieuwe trainer Theo van Geffen van start.

Elftalindelingen
De verschillende elftalindelingen worden binnenkort via de site van RKVV Erp bekend gemaakt.


Geslaagd
Nadat hij vorig seizoen was geslaagd voor de cursus pupillen scheidsrechter is Jesse Deckers onlangs geslaagd voor de cursus verenigings-scheidsrechter. Jesse gefeliciteerd en heel veel plezier en succes bij het leiden van de wedstrijden.

Jesse_Deckers.png

Cursus of training volgen
Wil je graag een trainers-, scheidsrechters- of andere training of cursus volgen? Neem hiervoor contact op met een van de leden van de vrijwilligerscommissie. De club wil dan graag mee kijken wie wat en hoe en ook een financiële bijdrage hierin leveren.

Flyer Veghels buiten
Samen met Muziekvereniging OBK, Korfbalvereniging De Korfrakkers en Tennisvereniging Hertog Jan is er onlangs geflyerd in de wijk Veghels buiten voor het werven van nieuwe leden. Veghel buiten ligt namelijk kwa bereikbaarheid dichter bij Erp dan Veghel voor de verschillende voorzieningen.

flyer_Rkvv_Erp_veghels_Buiten.jpg

Vrijwilligers
Ook de komende jaren hebben we op velerlei nog diverse (nieuwe) vrijwilligers nodig. Geïnteresseerd hierin, neem contact op met een van de leden van de vrijwilligerscommissie. Anderzijds zullen zij ook diverse leden gaan benaderen om vrijwilligerswerkzaamheden in te gaan vullen.


Heidag bestuur
Op zaterdag 15 april 2023 heeft het bestuur een heidag belegd. Tijdens deze heidag is gekeken naar de toekomstige ontwikkeling voor en van de vereniging, korte en langere termijn.

Enkele ontwikkelingen zijn:

  • Meer te investeren in de jeugdafdeling zowel op voetbaltechnisch als op het gebied van materiaal.
  • De bestaande kledinglijn binnen de vereniging zal worden geupdate.
  • Nieuwe geluidsinstallatie  en de materiaalverzorging in de toekomst.


De verschillende bestuursdisciplines gaan vwb de uitwerking hier de komende tijd mee aan de slag. Leden zullen her en der gevraagd worden om hierin een bijdrage aan te leveren.

 

Fijne vakantie

Iedereen fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Zomerstop.jpg

 

Samen zijn wij de club!

Bestuur RKVV Erp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!