Selectie Erp neemt afscheid van trainer en spelers - Voetbalvereniging RKVV Erp

Selectie Erp neemt afscheid van trainer en spelers

Selectie Erp neemt afscheid van trainer en spelers

12 juni 2023 21:00


Afgelopen vrijdagavond stond in het teken van het officiële afscheid van succestrainer Jurgen van Wanrooij en een aantal selectie spelers.

Onder leiding van scheidsrechter Jesse Deckers werd om 18:30u afgetrapt voor de afscheidswedstrijd tussen 'Team Blauw' en 'Team Rood'. Het team in de blauwe shirts werd voor de laatste keer aangevoerd door Jurgen en bestond onder meer uit de vertrekkende spelers Koen van Deurzen en Ruud Hanenberg. Waar Koen na een periode van maar liefst tien succesvolle jaren in het eerste van Erp ervoor kiest om terug te gaan naar Keldonk, gaat Ruud het avontuur aan in Gemert. Beide spelers kunnen terugkijken op een prachtige periode bij Erp. Koen, die in de afgelopen tien jaar op vrijwel elke positie gespeeld heeft, heeft bij Erp meerdere kampioenschappen meegemaakt en een flinke steen bijgedragen aan het succes van de club. Ook Ruud kan terugkijken op een mooie periode in het eerste elftal met als hoogtepunt het kampioenschap in 2019. Hij gaat het avontuur aan om ook bij Gemert de gehele linkerflank te bestrijken, zoals hij dat de laatste jaren bij Erp top gedaan heeft. 

In het andere team werd afscheid genomen van Emiel van der Sanden, Bob van den Berg en Joep Offermans. Emiel kwam in 2018 in Erp voetballen en liet zich in het eerste seizoen meteen gelden door Erp met vele doelpunten naar het kampioensschap te schieten. Ook volgend seizoen blijft hij actief bij onze club, hij gaat twee treetjes lager spelen bij Erp 3. Een jaartje na Emiel kwam Bob naar Erp en pastte zich direct naadloos aan aan het niveau van de eerste klasse. Vanaf moment één was hij niet meer weg te denken uit de basiself van Erp. Op het middenveld of achterin maakte voor Bob niets uit, hij deinsde voor niemand terug. Na een paar mooie seizoen in Erp gaat hij terug naar SCHM. Net als Ruud gaat ook Joep het avontuur aan in een hogere klasse. Nadat hij al op 17-jarige leeftijd zijn eerste hattrick maakte in het eerste volgde er nog heel erg veel doelpunten. Met de topscorerstitel van afgelopen seizoen op zak vertrekt Joep naar Udi'19.

Ook werd er na vijf seizoenen afscheid genomen van Jurgen. In het eerste seizoen werd meteen beslag gelegd op de titel na een prachtige kampioenswedstrijd in eigen huis tegen SSS'18. In de seizoenen daarna werd er onder zijn leiding telkens gehandhaafd in de eerste klasse. In het afgelopen seizoen werd er tot een paar rondes voor het einde zelfs bovenin meegedaan. Een rits geweldige prestatie waar Jurgen verantwoordelijk voor was, zoals voorzitter Toon Kerkhof benadrukte. De meest succesvolle trainer in de geschiedenis van Erp is vanaf aankomend seizoen de trainer van Sparta'25. Helaas vrijdag niet aanwezig, maar ook van een van Erps meest succesvolle spelers, werd afscheid genomen. Na zeventien seizoenen in de selectie en meerdere kampioenschappen bij zowel het eerste als het tweede, vindt Dieuwe van der Heijden het nu toch echt mooi geweest. Ook hij gaat volgend seizoen een aantal treetjes lager spelen in het blauw-wit van Erp.

We wensen Jurgen, Koen, Ruud, Emiel, Bob, Joep en Dieuwe heel veel succes en plezier bij de volgende stap in hun carrière!
WhatsApp_Image_2023-06-12_at_20.23.18.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!