Jesse Deckers mag wedstrijden fluiten in hogere categorieën! - Voetbalvereniging RKVV Erp

Jesse Deckers mag wedstrijden fluiten in hogere categorieën!

Jesse Deckers mag wedstrijden fluiten in hogere categorieën!

5 juni 2023 20:30


Nadat vorig jaar Mark van Helvoort succesvol de scheidsrechter cursus had gevolgd, was het dit jaar weer tijd voor nog een aanwinst. Jesse Deckers meldde zich aan. Jesse heeft vorig seizoen de pupillen scheidsrechter cursus op een succesvolle wijze afgerond en wat ervaring opgedaan bij de JO-11 wedstrijden op een half veld. Om wedstrijden in de hogere categorie te leiden is dan de volgende stap de vereniging scheidsrechters cursus.

Deze cursus bestond uit 4 lesavonden van 3 uur, verdeeld over 3 maanden, waarbij de interactieve wijze van lesgeven een belangrijke rol speelde. De cursus werd gegeven bij VV Rhode, met in totaal 15 deelnemers uit onze regio. Vanuit RKVV Erp kreeg Jesse alle 4 de avonden en ook gedurende 5 stagewedstrijden de begeleiding die hij nodig had. Mooi is om te volgen hoe snel hij dingen leert maar ook correcties volgt en uitvoert.

Stagewedstrijden worden voorzien van een uitgebreid begeleidingsrapport. Op de laatste avond staat dan nog een theoretisch examen op de agenda en natuurlijk de diploma-uitreiking. Wij wensen, namens RKVV Erp, Jesse veel succes bij het leiden van voetbalwedstrijden van onze mooie vereniging.

Heb jij misschien interesse om ook dit traject te volgen, meldt je dan aan bij een van onze bestuursleden of win eerst wat informatie in bij onze scheidsrechters coördinator Albert Oppers: 06-13161888.

Jesse_Deckers.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!