Facebook Toestaan Niet toestaan

Het vierde op ramkoers voor de titel, kom ze zondag supporteren!

7 april 2023 13:15

Dit jaar met Pasen geen paaseieren zoeken voor de mannen van Erp 4, doordat er eerder in het seizoen wat wedstrijden waren afgelast mocht er tegen ASV ‘33 in Aarle-Rixtel gevoetbald worden. Met 1 fitte wissel en Paaspop nog in de benen leek het op voorhand een lastig karwei te worden, de tegenstander had het ons eerder in het seizoen immers al lastig gemaakt. Vanuit Erp waren er diverse supporters aangehaakt om de wedstrijd te komen aanschouwen.

Op een hobbelig veld kwam Erp 4 al vroeg op voorsprong via een goal van Thom van de Rakt. ASV drong steeds meer aan, na diverse waarschuwingspogingen en het raken van het aluminium kwamen ze vlak voor rust op een gelijke stand: 1-1.

Ook na rust kwam ASV goed uit de startblokken, het leek een lastige middag te worden op Sportpark De Hut. Maar zoals met Pasen de wederopstanding van Jezus Christus gevierd wordt, gold dit nu voor het vierde zondag elftal van Erp. Keeper Stan Somers etaleerde enkele keren zijn klasse en met passie er werklust werd er voor elke meter gestreden, in de 60e minuut kwam Erp op voorsprong door een doelpunt van Rens van der Steen. Erp zette door en Jop van den Tillaer wist 5 minuten voor tijd op zijn laatste benen nog een sprint in te zetten om vervolgens de doelman van ASV te verschalken. 3-1, een puike teamprestatie!

Komende zondag komt ELI 2 op bezoek in Erp, in een gunstig geval zou het kampioenschap al binnen gehengeld kunnen worden. Erp 4 is hierbij wel afhankelijk van de concurrentie.

KOM DE MANNEN DUS SUPPORTEREN. AANVANG 11 UUR, SPORTPARK D'N UIL!