Afsluiting jeugdseizoen met ouder kind wedstrijden en penaltybokaal - Voetbalvereniging RKVV Erp

Afsluiting jeugdseizoen met ouder kind wedstrijden en penaltybokaal

Afsluiting jeugdseizoen met ouder kind wedstrijden en penaltybokaal

15 mei 2023 13:30


Na een heerlijk sportjaar waarbij alles weer gewoon door kon gaan, is er ook weer tijd voor een afsluiting. De jeugd heeft lekker kunnen vetballen afgelopen jaar, er is volop getraind, er zijn wedstrijden verloren en er zijn hele mooie overwinningen behaald. Het belangrijkste is dat er door de jeugd heel veel plezier is beleefd.

Om het seizoen mooi af te sluiten zijn er dit jaar op zaterdag 20 mei weer de ouder - kind wedstrijden en natuurlijk als klap op de vuurpijl het penaltybokaal. Voor de mini’s, JO7, JO8, JO9, MO9, JO10, JO11 vragen wij de ouders  om a.s. zaterdag met sportkleding naar de voetbalden in Erp te komen, waar zij kunnen strijden tegen hun kinderen. De wedstrijden beginnen om 16.30 uur en duren ongeveer 30 minuten. As alle teams klaar zijn rond 18.15 uur dan is er tijd om ons op te maken voor het penaltybokaal.

Tijdens een training in april hebben de voorrondes plaats gevonden en de spelers die als beste de penalty’s hebben genomen mogen meedoen in deze spetterende finale. Als keeper zal dit jaar niemand minder dan Dennis van Balleqooy (de keeper van ERP 1) in de goal staan om de penalty’s proberen te stoppen. Het penaltybokaal begint om 18.30 uur en duurt  tot ongeveer 19.30 uur.

Tijdens deze mooie middag is er voor iedereen wat te doen, kantine is open, er is een ranjabar voor de kinderen, verder zijn er nog andere lekkere versnaperingen, er is een springkussen, na het penaltybokaal is er nog een loterij met allemaal mooie prijzen. Dus er is geen reden om niet te komen, daarom verwachten wij jullie om 16.15 uur op de mooiste voetbalclub van Nederland


De Jeugdcommissie


penaltybokaal_2020.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!