3 - 0

Mannen, 1, 2e klasse H

11 maart 2018 14:30

Onbekend

Erp moest deze middag aantreden tegen WSC uit Waalwijk. De thuiswedstrijd werd destijds verloren met 2-3. Erp heeft de punten hard nodig, dus een overwinning zou erg welkom zijn.

De eerste helft speelde zich vooral af op het middenveld. De beide keepers werden nauwelijks op de proef gesteld. Willem den Dekker voerde een actie te ver door, waardoor de kans verloren ging en Ruud Delisse was het dichtst bij een treffer, maar zijn schot miste de precisie. De beste kansen waren op slag van rust voor de thuisploeg. Dankzij een goede redding van Rens van de Akker zochten beide ploegen met een ruststand van 0-0 de kleedkamer op.

De tweede helft was nauwelijks begonnen, toen Erp al tegen een achterstand aankeek. Een snelle aanval op rechts werd simpel afgerond: 1-0. Je zag bij Erp het beetje zelfvertrouwen dat er nog was, verdwijnen. WSC had op dat moment het betere van het spel en wilde snel een beslissing forceren. Een bal op de lat betekende bijna de verdubbeling van de stand. Erp verscheen in deze fase niet een keer in het Waalwijkse strafschopgebied. Rens en Luuk van der Steen maakten plaats voor Dieuwe van der Heijden en Toon Barten. Erp kon weer iets meer een aanvallende vuist maken en Ruud Delisse was dichtbij de gelijkmaker. Het doek voor Erp viel echter een paar minuten voor tijd, toen de 2-0 op het scorebord verscheen. Zelfs toen was de gifbeker voor Erp nog niet helemaal leeg. De Waalwijkers maakten ook nog de 3-0.
Een geflatteerde uitslag en weer geen punten.

Het wordt steeds lastiger om uit die onderste regionen te komen. Volgende week wacht EVVC thuis. Hopelijk levert dat noodzakelijke punten op.