29 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

De bekende hoek waar de ……..

Erp heeft vandaag niet voor de bevrijdende drie punten kunnen zorgen. Erp moest nood gedwongen weer aantreden met de A1 keeper Jelle Voets. Ook Koen van Deurzen was niet tijdig terug om te starten in de basis.

De eerste goede kans was er één voor Erp. Na een mooi voorzet kopte Luuk van der Steen gevaarlijk op goal. Toon Barten miste helaas in de rebound. Even later kreeg ook Empel zijn eerste kans. Jelle Voets liet wederom zien dat hij over genoeg talent beschikt en hield met een katachtige reflex de spits van Emplina van scoren af. Verder viel er over de eerste helft niet zo gek veel te melden en was de ruststand van 0-0 snel verklaard.

Erp begon de tweede helft een stuk gevaarlijker. De grootste kans kreeg Willem den Dekker. Helaas keerde de keeper zijn inzet. Na een klein uur kwam Emplina uit het niets op voorsprong. Onnodig balverlies was de oorzaak van de 0-1. Erp ging steeds slordiger voetballen en moest lijdzaam toezien dat Empel in de 70ste minuut op 0-2 kwam.

Marcel Claasse en Max de Jong werden gewisseld voor Koen van Deurzen en Justin Damen. Ook met deze verse krachten voorin kreeg Erp nauwelijks kansen. Emplina verdedigde de voorsprong zonder in de problemen te komen. 10 minuten voor het laatste fluitsignaal kreeg Erp ook nog een penalty tegen. Was het vorige week Rens van den Akker die Erp in de wedstrijd hield, ditmaal stopte Jelle de zeker niet slecht ingeschoten penalty. Net voor het einde werk ook Roy Verhagen nog gewisseld voor Jasper van de Goor. Dat Erp ook geen greintje geluk had vanmiddag bewees Olger Smits. Hij moest de bal uit een corner in één beweging op goal schieten. Echter ook deze bal ging jammerlijk langs de verkeerde kant van de paal.

Iedereen beseft dat het nu 5 voor 12 is. Volgende week wederom thuis tegen EVVC uit Vinkel. Er is nog alles mogelijk maar om niet in de nacompetitie te komen wordt het noodzakelijk om de punten in Erp te houden.