4 - 0

Mannen, 1, 2e klasse H

25 februari 2018 14:30

Onbekend

Erp heeft afgelopen zondag niet de tweede overwinning van 2018 kunnen boeken. Op sportpark Soetendaal was Volharding met 4-0 te sterk. De tegenstander had met 20 minuten genoeg om Erp in de vrieskou met nul punten naar huis te sturen.

Erp startte met een verdedigende tactiek, met vijf verdedigers. Een tactiek die ervoor moest zorgen dat Erp na anderhalf jaar weer eens een uitoverwinning zou boeken. Ondanks dat Erp dus met vol goede moet begon aan de wedstrijd kreeg het niet echt grip op de tegenstander. Niet gek dus dat de eerste kans in de 24ste minuut voor Volharding was. Ondanks dat Erp de controle miste, wat het na 30 minuten dichtbij de openingstreffer, een inzet van Roy Verhagen werd echter gekeerd door de Vollharding-goalie.

Lange tijd leek het een typische 0-0 wedstrijd, maar na een uur spelen kwam Erp echter in de problemen nadat de tegenstander een extra aanvaller inbracht voor een verdediger. Al snel werd een bal van de lijn gehaald in het Erpse doel. Toch was keeper Rens van de Akker 5 minuten later alsnog verschalkt na een mooi zondagsschot van Volharding, welke stijlvol in de kruising verdween; 0-1.

Erp probeerde het tij te keren en terug te komen in de wedstrijd. Een geweldig schot van Willem den Dekker verdween helaas aan de verkeerde kant van de paal. Helaas kon Erp na deze poging niets meer afdwingen en kon Volharding makkelijk uitlopen. Binnen een kwartier gooide Erp de handoek volledig in de ring en werd er door Volharding snel uitgelopen naar 0-2, 0-3 en de eindstand van 0-4.

Wederom dus een pijnlijke uitnederlaag voor Erp wat ondanks veel strijd en passie een vrij kansloze wedstrijd speelde. Volgende speelt het tegen middenmoter Empelina, gelukkig een thuiswedstrijd wat vertrouwen moeten geven voor de drie punten.