1 - 1

Mannen, 1, 2e klasse H

10 mei 2018 14:30

Onbekend

Erp startte vandaag in dezelfde opstelling als vorige week. Alleen Lars van Asseldonk verving de geschorste Marcel Claasse. Erp kreeg de eerste kans al na een kleine minuut. Toon Barten schoot helaas over het doel. In de derde minuut kwam Erp op een 1-0 achterstand. Na een voorzet nam de speler van TGG de bal in een keer op de pantoffel en joeg de bal a la Marco van Basten in de kruising.

Erp liep zodoende weer achter de feiten aan en kon nauwelijks kansen creëren. Inzet en strijd werd er voldoende geleverd maar het spel was niet echt geweldig. Het enige gevaar werd gesticht uit stilstaande situaties. De beste kans in de eerste helft was er een uit een corner. Helaas schoot Rens van der Steen de bal tegen een verdediger en ging de bal net voorlangs.

De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde. Erp probeerde van alles maar er lukte bijna niets. TGG haalde alles uit de kast om de drie punten in eigen huis te houden. Zelfs de keeper moest behandeld worden voor kramp aanvallen. Na een kleine 10 minuten werd Rens vervangen door Roy Verhagen. Roy liet zich meteen gelden met een kopbal die ook over het vijandige doel ging. In de 70ste minuut moest onze keeper Jelle Voets handelend optreden nadat de spits van TGG alleen op het Erpse doel afging. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werden Justin Damen en Toon Barten vervangen door Ruud Delisse en Rob van Rijbroek.

Gelukkig voor Erp toonde de hard werkende Koen van Deursen zijn talent. In de 90ste minuut na een mooie voorzet van Jasper van Goor tikte Koen de bal via de binnenkant van de paal in het doel. Erp kreeg hierna nog een niet te missen kans maar helaas schoot Ruud Delisse de bal over het doel na een prima actie van Rob van Rijbroek.

Erp heeft vandaag twee punten weggegeven tegen een matige tegenstander. Hopelijk kan Erp zondag wel drie punten meenemen uit Den Bosch. BVV is dan de tegenstander en bij winst gaat Erp dan over hetzelfde BVV heen.