SSS'18 1

Mannen, 1, 2e klasse H

18 februari 2018 14:30

Onbekend

Om niet in de onderste regionen te belanden zouden de drie punten voor Erp zeer welkom zijn vandaag. In de eerste minuut kreeg Erp al meteen een prima kans via Willem den Dekker. De keeper van SSS’18 uit Overloon was echter op zijn qui-vive en ronselde de bal uit de kruising.

In het verdere verloop van de eerste helft kreeg Erp nog een paar kansen. Echter Willem, Bob Verhagen en Marcel Claasse waren niet gelukkig in de afwerking.

Erp speelde een rommelige eerste helft en omdat Overloon nog veel minder liet zien was de 0 -0 ruststand snel verklaard. Erp startte de tweede helft met iets meer beleving. Overloon kwam nauwelijks meer over de middenlijn en had alle moeite om Erp van het scoren af te houden.

Na een klein uurtje spelen toonde Willem den Dekker zijn talent. Met een prachtige passeer beweging krulde hij de bal in het doel. Erp kwam dik verdiend op voorsprong. Iedereen ging ervan uit dat de overwinning een feit zou zijn vanmiddag.

Groot was de teleurstelling toen uit het niets SSS de gelijkmaker scoorde. Een vrije trap werd in het Erpse doel gekopt. Dit was en zou enigste kans zijn die Overloon in de tweede helft zou krijgen.

Wat Erp ook deed het kwam niet meer tot scoren. Luuk van der Steen, Jasper van Goor en Stef Munsters vervingen Toon Barten, Bob Verhagen en Ruud Delisse. De beste kans was voor Luuk van der Steen. Na goed doorzetten van Jasper torende Luuk boven alles en iedereen uit. Zijn kopbal ging echter net over het doel. Ook een afstand schot van Roy Verhagen miste op een haar na het doel.

Helaas heeft Erp vandaag te weinig gekregen, de eerste helft was matig maar gezien de tweede helft met een stuk meer beleving hadden de drie punten in Erp moeten blijven. Er is nog van alles mogelijk want het verschil tussen de bovenste plekken en de onderste is niet heel groot. Volgende week tegen Volharding Vierlingsbeek moet het maar weer eens gaan lukken om de overwinning te behalen.