1 - 1

28 januari 2024 14:30

Onbekend

Op een mooie zondagmiddag in januari nam Erp 1 het op tegen Berghem Sport, beide ploegen waren vrij dus dit is een mooie manier om fit te blijven, en scherp voor het vervolg van de competitie.

Erp begint prima aan de wedstrijd het krijgt veel ruimte van Berghem daardoor heeft Erp veel balbezit. Dit hoge percentage balbezit resulteert niet direct in een doelpunt aan de Erpse zijde, het zijn de Berghemse mannen die met een schot op de paal het dichtste bij de openingstreffer zijn.  Maar na een goed kwartier voetballen neemt Erp alsnog de voorsprong: Daan van Hoof werkt een voorzet met zijn hoofd binnen. Een 0-1 voorsprong, toch lekker. Na deze goal komt Erp beter in de wedstrijd en zoeken ze naar de 0-2, deze valt niet. Erp speelde slordig in de eerste helft en maakte veel kleine foutjes die ervoor zorgen dat de score niet verder uitgebouwd kan worden.

In de tweede helft zien we een veel sterker Erp dan in de eerste helft, het heeft voortdurend de bal en zet meerdere malen een goede aanval op, echter wil de 0-2 niet vallen. Berghem krijgt helemaal geen ruimte van Erp en creeërt in de twee helft geen enkele aanval. Toch is het Berghem die de tweede goal van de wedstrijd tegen de touwen knallen, een weggewerkte corner komt voor de voeten van een Berghem verdediger en haalt uit: doelpunt 1-1. Direct na de gelijkmaker horen we het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. Afgelopen wederom een gelijkspel.

Door dit gelijke spel blijft het Erpse vlaggenschip in 2024 ‘’Ongeslagen’’. De andere uitslagen in de 1e klasse E zijn inmiddels ook bekend: als er volgende week tegen WNC uit Waardenburg  niet gewonnen wordt zit Erp écht in zwaar weer. Om 16:00 wordt er afgetrapt op Den Uil.