5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp mocht vandaag op een ijskoude zondag de strijd aanbinden tegen TSC uit Oosterhout. Deze gepromoveerde ploeg presteert naar behoren in de eerste klas, dus Erp kon de borst nat maken.

Erp kon weer beschikken over een bijna fitte selectie dus onze trainer had weer wat te kiezen. Over de eerste helft kunnen we eigenlijk kort zijn. Erp kwam op alle fronten te kort tegen een prima spelende tegenstander. Na een kleine 10 minuten kwam Erp nog goed weg nadat TSC een buitenspel doelpunt maakte. Nog geen 5 minuten later was het wel raak. Via een afstandsschot werd het 0-1.

Tot overmaat van ramp moest Bart van de Oever het veld al snel verlaten met een blessure. Even later werd het zelfs 0-2 na een grote fout aan Erpse zijde. Toen ook nog Cas Jansen met op het oog een ernstige blessure het veld moest verlaten gaf niemand dan ook nog een cent voor de kansen van Erp op een positief resultaat.

De tweede helft begon vrij gezapig. Erp probeerde het wel en TSC vond het wel prima. Zonder zich bovenmatig in te spannen waren ze Erp in de meeste duels de baas. Eigenlijk uit het niets kopte Daan van Hoof uit een corner de aansluitingstreffer binnen. Vanaf dat moment begon Erp er weer in te geloven en speelde steeds beter, terwijl TSC de weg helemaal kwijt was. Na een prachtige bal van Wietse van Lankveld werd het zowaar 2-2. De laatste 5 minuten van deze boeiende tweede helft kregen beide ploegen nog allebei een hele grote kans op de overwinning. Beide keren hielden de keepers van Erp als ook van TSC met prachtige reddingen hun doel schoon en zo eindigde de wedstrijd in evenwicht.