5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp moest vandaag starten zonder een 4-tal vaste krachten. Ziekte en daardoor niet fit, geblesseerd en 11/11 waren hiervan de redenen.

Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn, Erp speelde tegen een tegenstander uit Eersel die veel feller was en Erp geen enkele kans gunde. Sterker het duurde tot de 40ste minuut voordat Erp een keer voor het doel van EFC verscheen. Daarvoor had EFC gelukkig pas 1 keer weten te scoren via een duikende kopbal. Het enige positieve uit de eerste helft waren dan ook de laatste paar minuten toen Erp een paar kleine kansjes kreeg.

De tweede helft begon compleet anders. Erp startte nu een stuk feller en dwong EFC achteruit. Het was nu Erp dat de betere ploeg was en kreeg zelfs enkele doelrijpe kansen. De mooiste kreeg Tom van de Tillaar die alleen op de keeper helaas niet kon scoren. De keeper kon de bal keren en Erp kreeg een corner. Uit de corner kopte Cas Janssen snoeihard de bal achter de kansloze keeper van EFC.

Heel erg jammer was het dan ook dat Sven van Asseldonk aan de noodrem trok, toen een speler van EFC alleen op het Erpse doel afstormde. De soms warrig leidende scheidsrechter kon niets anders doen dan Sven de rode kaart tonen. Hierna kwam Erp nog nauwelijks tot gevaarlijke acties en mocht het hopen op 1 punt. Helaas was dat ijdele hoop. EFC scoorde ook uit een corner en in de allerlaatste minuut kwam het zelfs nog op een 1-3 voorsprong.

Erp blijft hierdoor bivakkeren op de onderste plekken. De competitie is nog lang maar als Erp blijft spelen zoals vandaag de eerste helft dan kan het wel eens een moeilijk jaar worden. Positief was wel hoe Erp de tweede helft speelde en tot de rode kaart zelfs een goede kans had op een positief resultaat.