Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp speelde vandaag weer eens op zaterdag tegen WNC uit Waardenburg. Het eerste half uur was gelijkwaardig en de beide ploegen hadden het verdedigend prima in orde. Erp speelde zonder de geblesseerde spelers Cas Jansen en Bart van den Oever. Na een klein half uur kwam Erp goed weg na een gevaarlijke corner van WNC. Het venijn zat hem in de staart van de eerste helft. Eerst scoorde WNC de 0-1 via een mooi afstandsschot. Daarna kreeg Erp zijn eerste kans en was het meteen raak. Na een mooie combinatie tussen Youri Vissers en Daan van Hoof scoorde Job Beekmans de gelijkmaker. Tot overmaat van ramp raakte Jorg van Zutphen na een voorzet van WNC de bal totaal verkeerd. De bal rolde heel langzaam via de paal in het doel en zodoende moest Erp gaan rusten met een 1-2 nederlaag.

De tweede helft was compleet voor WNC. Erp was geen schim meer van de eerste helft en kon alleen achter de feiten aan lopen. Erp bleef wel hard werken maar kwam zowel fysiek als voetballend tekort tegen deze tegenstander. Erp wisselde nog wel, maar Joost  van Dijk, Dré Schepers en Jarno Bekkers konden ook het verschil niet maken.  WNC wist nog 2 keer te scoren in de tweede helft en liet zo Erp wederom met lege handen staan.

Zondag 25 februari is de volgende wedstrijd. Erp moet dan naar Goirle tegen VOAB. Deze ploeg staat nog onder Erp dus de belangen zijn dan groot.