Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Vandaag heeft Erp wederom goede zaken gedaan en een verdiende overwinning behaald op ‘t Zand uit Tilburg.

Erp begon weer furieus aan de wedstrijd. Geholpen door de wind in de rug kwam Erp al binnen 10 minuten op een 1-0 voorsprong. Vanuit een corner kwam de bal voor de voeten van Tristan Koolen. Hij twijfelde geen moment en liet de 1-0 aantekenen. Erp bleef de betere ploeg en de wederom prima spelende verdediging gaf helemaal niets weg. Het was dan ook wachten op de 2-0. Dit gebeurde dan ook na een klein half uur spelen. Ditmaal was het Daan van Hoof die de keeper wist te verschalken. Het was dan ook erg jammer dat ’t Zand heel snel op 2-1 kwam. Via de kluts en een ongelukkige kopbal ging de bal over onze keeper Dennis. Erp was gelukkig niet aangeslagen door deze tegengoal maar zocht direct weer de aanval. Nog geen 10 minuten later was het verschil weer teruggebracht naar 2 doelpunten. Ditmaal was het Tom van de Tillaar die helemaal vrij werd gelaten. Tom mocht op het vijandige doel af lopen en met een magnifieke lob wist hij zo de 3-1 te maken. Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld. De wind, die Erp in de tweede helft tegen had, speelde een belangrijke rol in deze wedstrijd.

Erp ging door met prima aanvalsspel in de tweede helft. En na een kleine 10 minuten was het Roy Verhagen die met een strakke voorzet Daan van Hoof wist te bereiken. Met een kiezelhard schot maakte Daan de 4-1. Toch bleef ’t Zand nog hoop houden op een goed resultaat. Dit hoop werd versterkt door de 4-2 in de 60ste minuut. Dennis was wederom kansloos na een schot van de spits van ’t Zand.

Na 75 minuten werd het voor Erp nog gevaarlijker. Na een overduidelijke overtreding op Tristan weigerde de scheidsrechter om te fluiten. Daarna was het voor ’t Zand een koud kunstje om te scoren. Erp bleef gelukkig het kopje erbij houden en mede door de inval beurten van Max de Jong, Job Beekmans en Dré Scheepers kon Erp wederom 3 punten toevoegen aan het totaal. Het worden nog 2 hele belangrijke wedstrijden. 12 Mei naar Moerse Boys en 25 mei naar TSC (Oosterhout).