Gilzerbaan 251
5032VD
TILBURG
tel. 013-4675645

Na een prima eerste overwinning op RKSV Heeze tijdens de seizoensstart stond zondag de uitwedstrijd bij Sarto uit Tilburg op het programma.

Al binnen 3 minuten keken de Blauwvossen tegen een achterstand aan. Via een afstandsschot werd het 1-0. Ook hierna was Sarto de betere ploeg en had het ook zomaar op 2-0 kunnen komen maar dat bleef Erp gelukkig bespaard. Door een goede tactische omzetting van trainer Jurgen van Wanrooij kreeg Erp meer grip op de wedstrijd en met name het middenveld. Dit resulteerde ook tot twee kansen voor de rust maar gescoord werd er niet.

Erp recht de rug
Erp wist meer druk te ontwikkelen in de tweede helft en ook het aantal kansrijke situaties nam toe. Goed keeperswerk en ballen die van de lijn werden gehaald stonden de gelijkmaker in de weg. In de 75e minuut moest Sarto met 10 man verder. Toch duurde het nog tot de 85e minuut voordat Joep Offermans scoorde en de terechte 1-1 op het scorebord kwam. Meer zat er niet in voor Erp, maar met 4 uit 2 is de start meer dan prima te noemen.