Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Na een prima voorbereiding met drie winst partijen in de beker, startte Erp vandaag met de volgende 11 spelers, Dennis van Ballegooy, Roy Verhagen, Bob van de Berg, Cas Jansen, Stef Munsters, Sven van Asseldonk, Ruud Delisse, Youri Vissers, Joep Offermans, Daan van Hoof en Rob van Rijbroek.

Erp was vanaf het begin de betere partij, meer balbezit en bijna continue op de helft van Heeze, zonder echte kansen te creëren. In de 20ste minuut ging Joep alleen door en werd door de keeper onreglementair ten val gebracht. De scheidsrechter gaf Erp een penalty en een rode kaart voor de keeper. Dit was wel een zeer zware straf die het verloop van de wedstrijd mede zou bepalen.

Youri nam zijn verantwoordelijkheid als aanvoerder en nam de penalty. Ditmaal faalde hij vanaf 11 meter en bleef de stand 0-0. Na een klein half uur moest de nieuwe keeper van Heeze weer redding brengen na een mooie poging van Ruud. Heeze deed niet veel meer als verdedigen en hoopte op een punt. Na de rust begonnen beide teams zeer slordig en zakte het niveau.  Na een klein kwartier na een prachtige aanval scoorde Rob na een mooie pass van Ruud de bevrijdende 1-0.

De trainer besloot hierna een dubbele wissel toe te passen Koen van Deurzen en Max de Jong vervingen Daan en Sven. Dat je kunt spreken van een gouden wissel bleek a heel snel, na een corner van Youri scoorde Max de 2-0. En ook de 3-0 werd gemaakt door Max na een mooie actie van Joep.

Heeze gaf een paar minuten voor tijd de stand een iets dragelijker aanzien. Na een mooie solo werd de eindstand 3-1 voor Erp. Ook Jesper van Os kreeg nog een paar minuten speeltijd en verving Youri.