Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Ook vandaag weer een nieuwe onbekende tegenstander FC Boshuizen uit Leiden. Al snel werd duidelijk dat Erp een prima tegenstander had vandaag, Vooral de backs hadden een handen vol aan de snelle gewiekste buitenspelers. Na een paar goede kansen van Boshuizen was het na een kleine 20 minuten wel raak. Na een diepe bal op de spits was Dennis van Ballengooi kansloos op het schot en leidde Boshuizen op dat moment verdient met 1-0.

Nog geen 5 minuten later was het alweer gelijk. Daan van Hoof werd in de 16 meter onreglementair tegen gehouden en de prima leidende scheidsrechter gaf Erp een penalty. Natuurlijk was dit een klusje voor Youri Vissers die deze kans dan ook niet liet glippen en de stand weer in evenwicht bracht. Boshuizen bleef de gevaarlijkste partij en Erp had alle geluk bij een mooie aanval van Boshuizen dat de bal op de paal belande. 5 minuten voor het rust signaal scoorde Boshuizen dan toch de 1-2. Grote vraag blijft of dat de scheidsrechter had moeten fluiten voor een overtreding op Stef.

De tweede helft golfde op en neer. De beste kans voor Erp was voor Rob van Rijbroek. Na goed doorzetten van Stef Munsters kopte Rob de bal net over het doel.  Max de Jong en Sven van Asseldonk kregen nog speeltijd en vervingen Stef Munsters en Rob van Rijbroek.  Boshuizen raakte nogmaals de paal en was dan ook een verdiende winnaar. Erp verloor vandaag van een prima tegenstander. Volgende week naar Best tegen de koploper aanvangstijd 14:30.