Postelseweg 70
5521RC
EERSEL
tel. 0497-512854

Erp trad afgelopen zondag aan tegen de nummer vier EFC uit Eersel. Een lastige tegenstander waar thuis nog met 0-2 van verloren werd. Gelukkig had trainer Jurgen van Wanrooij een tactische meesterzet uitgedacht, Erp speelde namelijk in een 1-3-5-2 opstelling. Dit resulteerde in een makkelijke middag voor de Blauwwitten. Na 90 minuten stond er namelijk een 1-5 overwinning op het scorebord.

Al na 5 minuten was het Joep Offermans die dodelijk uithaalde en de keeper van EFC kansloos liet. Een lekkere start dus die nog beter werd doordat Emiel van der Sanden in de 19de  met een bekeken bal ook de 0-2 op het bord zette. Vanaf toen was het verzet van de Eerselse ploeg eigenlijk wel gebroken en kon Erp vrij voetballen. En wanneer dit gebeurd kan de ploeg van Jurgen van Wanrooij een zeer hoog niveau halen.

Dit resulteerde dan ook al snel in de 0-3 van Yoeri Vissers die een penalty onberispelijk raakschoot. EFC deed nog wel wat terug net voor rust door de 1-3 op het bord te zetten. Gelukkig was het Joep Offermans die na de thee de overwinning definitief veilig stelde door de 1-4 binnen te prikken. Het slotakkoord van de wedstrijd was opnieuw voor Emiel van der Sanden die de 1-5 noteerde.

Een hele lekkere en vooral goede overwinning van Erp. Nu even nagenieten en na Koningsdag de volle focus op SV Top die Erp aankomende zondag ontvangt op D'n Uil.