Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Voor Erp stond er vandaag niets meer op het spel, Nemelaer zou bij winst de twee periode pakken. Dat er voor Erp niets meer op het spel stond werd wel heel erg letterlijk tot uitdrukking gebracht vanmiddag. Binnen 5 minuten stond Nemelaer al op een 0-2 voorsprong.

Erp kreeg een paar kleine kansjes maar wist deze niet te verzilveren. Na een half uur was de wedstrijd gespeeld, Nemelaer kon gemakkelijk door de Erpse verdediging snijden en maakte op eenvoudige wijze de 0-3. Na de rust begon Erp met dezelfde 11 spelers. Wie nog een beetje hoop had op een opleving van de blauw-witten kwam bedrogen uit. Na een klein uur scoorde Nemelaer vanuit een corner met een mooie kopbal de 0-4. Volgens de neutrale grensrechter was de bal over de lijn en ondanks protesten van Erp was de 0-4 een feit.

Hierna werden Emiel van der Sanden en Youri Vissers gewisseld voor Joost van Dijk en Tom van den Tillaar. Ook Rens van der Steen kreeg zijn wissel en werd vervangen door Lars Haneberg.  Dat het ook nog 0-5 werd was leuk voor de statistieken. Erp heeft een hele goede periode gehad in april. Echter het seizoen lijkt nu als een nachtkaars uit te gaan. Wat ontzettend knap blijft is natuurlijk dat Erp zich heeft gehandhaafd in de eerste klasse. Volgende week nog een wedstrijd tegen Woezik in Wijchen. Hopelijk laat Erp dan weer van zich horen met een positief resultaat.