Erp naar gemakkelijke overwinning op Brabantia

Den Uil 3
5469CG
ERP
tel. 0413-210518

Erp moest vandaag starten zonder het succesvolle aanvalsduo Emiel van der Sanden en Joep Offermans. Daarvoor in de plaats startte Rob van Rijbroek en Knud van de Heuvel. Binnen 10 minuten kwam Erp al op een 1-0 voorsprong. Bob van de Berg zette zijn voet tegen de uitverdedigende speler van Brabantia. De bal caramboleerde zo het doel in en de voorsprong voor Erp was een feit. Nog geen 10 minuten later verdubbelde Erp de voorsprong. Knud gooide de bal voor het doel en de onfortuinlijke verdediger van onze tegenstander kopte de bal in eigen doel. Na een klein half uurtje kon het eigenlijk niet meer mis gaan voor Erp. De speler Ouzala van Brabantia kreeg namelijk een rode kaart. Toch kregen onze gaten uit Eindhoven nog een prima mogelijkheid. Erp mocht van geluk spreken dat de bal op de lat belande.

Het niveau van de tweede helft was beduidend lager. Erp speelde onrustig tegen 10 man en ook Brabantia kreeg weinig tot geen kans om de aansluitingstreffer te maken. Erp was slordig in het benutten van de kansen die echt wel kwamen. Het duurde tot ruim een kwartier voor het einde totdat Erp de 3-0 maakte. Youri Vissers dribbelde de zestienmeter binnen en werd onreglementair ten val gebracht. Youri benutte zelf de penalty en bracht de eindstand op 3-0. De trainer van Erp wisselde nog volop en zo mochten Joost van Dijk, Daan van Hoof, Max de Jong, Lars Hanenberg en Niels Embrechts nog wat speel minuten maken.

Volgende week een uitwedstrijd naar de amateurs van FC Eindhoven. Aanvang 14:30.