Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

Na twee keer een flinke veeg uit de pan gekregen te hebben tegen Berghem Sport en Nemelaer was het voor Erp weer eens tijd voor overwinning. Want ondanks dat we kunnen terugkijken op een goed seizoen zou het jammer zijn om deze voetbaljaargang in mineur af te sluiten. De opdracht tegen nummer 10 SC Woezik was dus duidelijk. Er moest gewonnen worden.

Erp slaagde met vlag en wimpel voor deze taak. De Blauwvossen kwamen dan ook furieus uit de startblokken en speelde de eerste helft de Wijchenaren compleet weg. Met goede en snelle aanvullen werd het vijandelijke doel bestookt. De ruststand van 3-0 was dan ook niet vertekend. Emiel van der Sanden, Yoeri Vissers en Koen van Deurzen zorgde de eerste helft voor de doelpunten.

Na rust nam Erp een tandje terug. Nog steeds was het de betere ploeg alleen maar het publiek werd minder verwend. Toch was het Emiel die nog voor zijn tweede doelpuntje van de middag tekende (0-4).

Trainer Jurgen van Wanrooij. “We hadden iets recht te zetten. Vooral voor onszelf, maar ook voor onze trouwe supporters. Volgende week positief afsluiten tegen Best Vooruit en dan hebben we een goed seizoen gehad.”

Erp kan terugkijken op een lekkere pot en een terechte uitslag. Volgende week sluiten de Blauwwitten het seizoen af op Sportpark D'n Uil tegen Best Vooruit. Een wedstrijd die in het teken zal staan van de stoppende selectiespelers. Aanvang 14:00 uur.