Erp lijdt terechte nederlaag tegen SC'T Zand

Scheidsrechter

R. (Rick) Nelemans

Accommodatie

Onbekend

Erp startte vandaag met Roy Verhagen op de plaats van Rens van de Steen. Supersnel kwam Erp op een 0-1 achterstand. Een pijlsnelle aanval van de gasten uit Tilburg sneed dwars door de Erpse verdediging. Erp liet zich door de snelle achterstand echter niet van de wijs brengen en bleef gelijkwaardig aan ’t Zand. Erp speelde met veel inzet tegen het technisch betere team  ’t Zand. Na een klein half uur scoorde Emiel van der Sanden uit een corner de gelijkmaker. Helaas kon Erp niet gaan rusten met een gelijkspel. Net voor het rust signaal scoorde ook  ’t Zand uit een corner de 1-2.

De tweede helft startte Erp in ongewijzigde samenstelling. ’t Zand liet Erp een beetje het spel maken en wachtte geduldig op de counter. Na een klein uur werd Knud van den Heuvel vervangen door Rens van de Steen en schoof Roy door naar het middenveld. Vrij vlug daarna scoorde ’t Zand de 1-3 ook weer uit een corner. Erp bleef proberen de aansluitingstreffer te maken maar was niet echt bij machte om het Tilburg echt moeilijk te maken. Luuk van der Steen raakte nog wel de bovenkant van de lat uit een afgeslagen aanval. Ook Joep Offermans en Gijs van de Boom die resp. Ruud Hanenberg en Bob Verhagen vervingen konden het verschil niet meer maken.

Een kleine 10 minuten voor tijd scoorde Emiel de 2-3. Echter de grensrechter gooide roet in het eten en vlagde voor buitenspel wat op zijn zachtst gezegd discutabel was.

Smetje op deze wedstrijd was de rode kaart voor Luuk van der Steen in de 90ste minuut. Erp heeft vandaag niet kunnen winnen van een technisch zeer goed team. Ondanks dat Erp zeer zeker niet slecht speelde was het toch de terechte verliezer vandaag.

Volgende week naar Wijchen tegen Alverna voor ongetwijfeld weer een interessante wedstrijd.