1 december 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op een ijskoude zondagmiddag stond Erp voor de opgave om drie punten te halen tegen de rode  lantaarndrager Best Vooruit.

Beide ploegen speelde in het begin zeer afwachtend waarbij Best wat feller was in de duels. Na een klein kwartier kreeg Best de eerste kans maar gelukkig ging de bal voorlangs. Even later kregen zowel Ruud Hanenberg als ook Ruud Delisse een prima kans om Erp op voorsprong te zetten. Maar beiden misten het beetje geluk om Erp op voorspong te zetten.

Na een klein half uur kwam Best op een niet onverdiende voorsprong. Met een werkelijke schitterend afstandsschot was de 1-0 een feit. Erp probeerde van alles maar speelde niet hun beste spel. Emile van der Sanden scoorde bijna de gelijkmaker na een te zachte terugspeelbal van Best. Helaas ging de bal in de kluts naast.

De tweede helft was amper begonnen of Emile scoorde nu wel de gelijkmaker. Na een diepe bal  passeerde hij de keeper en vanuit een moeilijke hoek scoorde hij de gelijkmaker. De eerste twintig minuten van de tweede helft waren van beide kanten niet best. Veel bal verlies en weinig doelrijpe kansen. In de 70ste minuut was het gelukkig weer raak voor Erp. Na een mooie actie van Ruud Hanenberg maakte Emile zijn tweede goal van vanmiddag. Hierna mocht Ruud gaan douchen en werd vervangen door Luuk van der Steen. In de 80ste minuut maakte Emile aan alle twijfels een eind. Nadat Luuk met een kogel de lat raakte maakte Emile zijn derde doelpunt. Met een glaszuivere hattrick zorgde hij ervoor dat Erp nu eens niet van de onderste verloor.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen de amateurs van FC Eindhoven. Let op de aanvang is 14:00.