2e klasse H

25 november 2018 14:30

Onbekend

En wederom kan er weer een speler worden toegevoegd aan de overvolle ziekenboeg Ruud Delisse is ook tot de winterstop niet beschikbaar.

Erp startte vandaag met Daan van Hoof, Roy Verhagen en Rob van Rijbroek op het middenveld. De tegenstander van vandaag Helvoirt had 4 punten voorsprong op Erp en wist vorige week beslag te leggen op de eerste periode titel.

Na 7 minuten moest Erp de eerste tegenslag al incasseren. Alles en iedereen miste de bal en de ogenschijnlijk ongevaarlijke vrije trap van Helvoirt rolde in het Erpse doel. Even later maakte Erp de gelijkmaker via Max de Jong en Rob van Rijbroek. Echter de vlaggenist van Helvoirt zag als enigste persoon op het veld dat Max buitenspel stond en de scheidsrechter gaf de tegenstander een vrije trap.

Erp bleef het doel van Helvoirt bestoken en Emile van der Sanden was een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Helaas maakte even later Helvoirt de 0-2 uit een corner na wederom slecht ingrijpen van de Erpse verdediging.

Erp bleef proberen om de aansluitingstreffer te maken maar veel verder dan een paar kleine kansjes van Emile en Max kwam Erp niet. Tot overmaat van ramp maakte Helvoirt aan alle Erpse illusies een eind door net voor het rust signaal de 0-3 te maken. In de rust werd Rens van der Steen gewisseld voor zijn broer Luuk.

Na een paar minuten maakte Helvoirt de 0-4 en wederom zag de Erpse verdediging er niet echt solide uit.  Het moet gezegd worden Erp bleef de aanval zoeken en uit het niets maakte Max de Jong de 1-4. Wat Erp ook probeerde er werd niet meer gescoord. Luuk van de Steen kreeg een paar prima kansen maar helaas zat er telkens een been van de tegenstander in de weg zodat de 1-4 op het score bord bleef. Ook Emile had weinig geluk vandaag na een mooie passeer beweging belande zijn schot op de binnenkant van de paal.

Erp zit nu even in een hele moeilijke periode. Zonder de vervangers ook maar iets kwalijk te nemen blijkt wel dat 6 vaste eerste elftal spelers in de lappenmand toch wel erg veel is.

Maar we blijven onze club steunen en gaan zeker weer voor drie punten volgende week in Schaijk.