Datum

31 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Erp startte met nagenoeg met hetzelfde elftal als vorige week. Na een kleine 10 minuten leek Erp al op voorsprong te komen. Na een mooie aanval via een aantal schijven schoof Rob van Rijbroek de bal naar de inlopende Ruud Delisse die beheerst scoorde. Het doelpunt werd helaas afgekeurd nadat de grensrechter van Berghem buitenspel had geconstateerd.

Rob had na een klein kwartier meer geluk met een afstandsschot maakte hij, na een gigantische blunder van de keeper, de 1-0. Erp bleef de bovenliggende partij en doordat de keeper van Berghem zijn fout meer dan goed maakte met enkele prachtige reddingen bleef het tot het rust signaal slechts 1-0. Berghem kreeg ook nog een goede kans op de gelijkmaker maar gelukkig stond Luuk Barten op de juiste plaats om de bal uit het doel te rossen.

In de tweede helft kreeg Ruud Delisse weer een prima kop kans. Met kunst en vliegwerk hield  de keeper zijn doel schoon. Even later werd eindelijk de 2-0 gemaakt. Na een prima actie van Rob liet Emiel van der Sanden zijn klasse zien. Niet door te scoren maar juist de bal te laten gaan voor de vrij staande Ruud Hanenberg. Ruud scoorde beheerst en de drie punten leken weer in de pocket te zitten.

Dat Erp op moest blijven letten bleek wel weer. Donny van Herpen kreeg twee dotten van kansen die hij gelukkig niet wist om te zetten in doelpunten. Luuk van de Steen verving de moegestreden Rob van Rijbroek en Ruud Hanenberg werd gewisseld voor Dieuwe van der Heijden.

Erp kreeg volop kansen om de 3-0 te maken. Echter alle kansen werden vakkundig om zeep geholpen. De mooiste kans was voor Luuk van de Steen, maar ook hij kon de bevrijdende 3-0 niet maken. Sterker uit het niets scoorde Berghem de aansluitingstreffer en werd het nog even spannend

Gelukkig voor Erp bleef het hierbij. Als er vandaag punten waren verloren dan had Erp dit toch echt aan zichzelf te danken gehad. De gehele wedstrijd was Erp de bovenliggende partij maar als je zo slecht met je mogelijkheden omgaat dan kun je jezelf nog in de vingers snijden.