2e klasse H

4 november 2018 14:30

Onbekend

Wie vooraf dacht aan een schitterende zondag voor de Erpenaren kwam bedrogen uit.

Zonder de langdurig geblesseerde Jasper van Goor, Toon Barten, Youri Vissers en Koen van Deurzen begon Erp vandaag vol goede moed tegen Venhorst. In het eerste half uur ging de strijd redelijk gelijk op. Aan beide zijden waren enkele kleine kansjes te noteren zonder dat de beide keepers hun talenten moesten tonen.

Na een klein half uur viel de 0-1. Na een misverstand in het centrum van onze verdediging kon de spits van Venhorst vrij op onze keeper af lopen en de juiste hoek uitkiezen. Even later had Luuk van de Steen de gelijkmaker kunnen maken maar zijn kopbal ging voorlangs.

Net voor de rust ging Erp weer gigantisch in de fout. Zeer slecht verdedigend werk waardoor Venhorst op kinderachtige manier de 0-2 kon aantekenen. De trainer greep in de rust in en Marcel Claasse en Dieuwe van der Heijden werden gewisseld voor Luuk Barten en Ruud Hanenberg.

De gifbeker was nog niet helemaal leeg voor Erp want Venhorst kwam in de tweede helft zelfs op 0-3 na weer twijfelachtig ingrijpen van onze verdediging. Wat Erp ook probeerde Venhorst bleef prima verdedigen en had weinig te duchten van de Erpse aanvallers.

We kunnen een lang verhaal houden over deze wedstrijd maar het was een terechte nederlaag. Venhorst strafte de fouten aan Erpse zijde feilloos af en was gezien de hele wedstrijd de terechte winnaar, immers bijna elk duel werd in het voordeel beslist van onze buren uit Venhorst.

Donderdag een nieuwe kans, dit keer een beker wedstrijd tegen TOP uit Oss. Daarna een zondag vrij en de week daarna uit naar Helvoirt.