JO17-1 pakt puntje tegen Nooit Gedacht

11 december 2023 19:00

Op zaterdag 9 december 2023 neemt de 17-1 van Erp het op tegen Nooit Gedacht uit Geffen, de club van Van Nistelrooy.

Tegen 14:30 wordt er op het zeiknatte veld 3 afgetrapt, het regent pijpenstelen en het is lastig om op je benen te blijven staan. In de eerste fase van de wedstrijd zien we ploegen die in evenwicht met elkaar staan, maar is het Nooit Gedacht dat mag tekenen voor de 0-1, een afstandsschot valt binnen.  Verder zien we in de eerste helft weinig noemenswaardige zaken, door de regen is het een bijzondere eerste helft.

In de tweede helft zien we een heel andere wedstrijd, de harde regen heeft plaatsgemaakt voor motregen, en Jens de Wit heeft plaatsgemaakt voor Jesse Deckers. Maar de tweede helft is nog maar 5 minuten bezig als de 0-2 al tegen de touwen glijdt, een schot dat van richting wordt verandert waait erin, keeper kansloos.

Daarna zagen we een Strijdvaardig Erp dat zich van deze achterstand weet te revancheren, Luca maakt de 1-2 en niet veel later knalt de verse Siem(net gewisseld voor Guus) de 2-2 binnen, een geweldige goal die de Erpenaren weer langszij zetten. Zo’n 10 minuten voor het laatste fluitsignaal knalt Broekie(Luca) de 3-2 binnen, en lijkt het erop dat Erp gaat zegenvieren, maar vlak voor het einde van de wedstrijd verliest Job de bal op een cruciale positie en dat wordt door Nooit gedacht afgestraft 3-3.

Na 90 mintuten fluit Albert die een fantastische pot floot af. Door dit gelijke spel komt de 17-1 op 4 punten. Aankomende dinsdag spelen de mannen van Marcel, Paul en Aard op de Donk tegen Boekel 17-1, om 18:30 zal er worden afgetrapt.