Facebook Toestaan Niet toestaan

Erp J011-2 tegen SCMH J011-2

13 november 2023 19:00

Zaterdag 4 november 10:30 uur. Onze eerste wedstrijd van fase 2 is tegen Mariaheide. Een bekende tegenstander van vorig jaar, waar we toen 2x van verloren. Dus we waren gebrand om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Helaas miste we wel 1 speler Jens. Maar dit mocht de wedstrijd spirit niet verpesten, dus gingen we vanaf minuut 1 vol de strijd aan. De eerste 10min. gingen gelijk op hierna werd Erp sterker. Dit resulteerde dan ook na 20min. een terechte 1-0 voor Erp door Finn. Helaas door een ongelukkige corner scoorde SCMH 5 min. later de gelijkmaker. Net voor het rustsignaal schiet Cas de 2-1 voor Erp binnen.

Meteen hierna fluit de goed leidende scheids Linus voor de rust. Vol goede moet gingen we de 2e helft in. SCMH kwam iets beter uit de startblokken, dit resulteerde ook direct een aantal kansen. Maar onze keeper Moos stond zijn mannetje in de goal. Helaas was hij in minuut 38 kansloos op een schot 2-2. Een spannende laatste kwartier kwam eraan en het kon nog alle kanten op. Onze verdedigers Jack, Vince Lars en Willem gaven geen kans meer weg. En op het middenveld werd door Bram, Nick en Lodewijk voor iedere meter gestreden. Hierdoor konden Cas en Finn allebei nog 1x scoren voor Erp. En zo werd er revanche genomen en bleven de 3 punten in Erp.