De jongens van JO17-2 zijn kampioen!

20 december 2022 9:30

Het is zaterdagmiddag 13:45u, langzaam aan begint de kampioenschapskoorts naar boven te komen iedereen is op tijd aanwezig voor de wedstrijd tegen Bruheze JO17-1, vandaag moet het gebeuren indien er gewonnen wordt is de JO17-2 kampioen!

De warming up begint, de spanning stijgt. De tegenstander arriveert en op het eerste oog lijkt dat een fysiek sterke ploeg. "Naar jezelf kijken", roept trainer Guus de Wit.  Naar binnen om de laatste tactieken en de opstellingen door te nemen. 14:30u prime-time, we gaan beginnen aan de meest beladen wedstrijd van het jaar. Onder leiding van scheidsrechter Albert Oppers trapt Bruheze af. Bal naar voren, vrije trap en deze vrije trap waait er direct in. Speelminuut één: Erp-Bruheze 0-1. Herpakken! Erp heeft duidelijk het overwicht in de eerste tien minuten. Zoeken naar het gaatje en ja in de 10e speelminuut is daar het gaatje, spits Jens Verbrugge schiet Erp op gelijke hoogte met Bruheze. Erp blijft de eerste helft goed spelen. Vlak voor rust haalt middenvelder Bas Hoevenaars in één keer uit: JA raak! Erp gaat met 2-1 de rust in. Tweede helft, Erp speelt goed en krijgt veel kansen, lat en paal worden meerdere malen geraakt, tot laat blijft het 2-1. Erp gooit in via Nils van Boxtel en hij gooit de bal op Jesse Deckers, Jesse speelt de bal vervolgens op Bas, hij dribbelt en haalt uit: BAM 3-1. Met nog 3 minuten te spelen kan het niet meer misgaan. Na 80 minuten spelen blaast scheidsrechter Albert Oppers die een uitstekende wedstrijd heeft gefloten op zijn fluit, 3-1 is de eindstand JO17-2 is kampioen.

Namens de spelers wil ik iedereen bedanken die aan dit kampioenschap hebben meegewerkt Guus, Samuel en Sander bedankt!